Info
27.12.2021.
09:06 > 09:26
Veliki broj žena na društvenoj mreži Tviter poslednjih dana deli svoja iskustva kada su trpele nasilje, a s fokusom na razloge zbog kojih nasilje nisu prijavile.
  • Savka

    14.01.2024 16:29
    Jesam sama,i tesko se nosim sa nasiljem,bolesna iscrpljena svak se trudio tko ce me vise iscrpiti poslje nasilja,davno je bila 2017 kada se nasilje desilo niko ga nije htio sprečiti prijavljival sam i pisala krivičnu prijavu,poslje toga ja i moja majka krive svake godine su imali taktiku kako ce nas uništavati i evo usla sam u 2024 Jos nisam rjesila ,ali zato sam dobila pored bolova od nasilja,anginu pektoris to su mi nsnjeli oni koji su mi majko poslali netacan Ziro račun koji je podnesen 28 02.2023,islo se planski kako zrtve uništiti .osudjena je u maju u Staroj Pazovi i u aprilu 2023 stiže netacan Ziro račun kada sam zato saznala od tada mi se stanje pogoršalo i dovelo do ove podljedice,sa sudjenja u Indiji sam izlazila sa iskustvom koje nikom ne bi pozelila.Molim vas ako ovaj komentar ne objavite pomognite mi da izidjem u javnost ja ovako dalje nemogu.
  • Takodje Verica

    27.12.2021 13:07
    I drzava i crkva svojim ne reagovanjem pidstucu ovo nasilje. Pokusavaju da sve frusteacije pojedinca, rese u porodici da ih oni nebi resavali.
    Resavanje ovakvih problena zahteva izmenu prosvetnih, etickih kodeksa.... sto nije u interesu ni vlade ni crkve. Zato smo i okamenjeni u vremenu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna