Autor: N1

Info
14.01.2022.
17:49
Radnici kragujevačke firme "Fijat plastik" jutros su nastavili generalni štrajk, a uskoro će podneti tužbe za diskriminaciju i finansijsku nadoknadu protiv kompanija Fijat i menadžmenta.
  • Banderaš

    14.01.2022 18:52
    Ekonomski tigar
    Kada bi Nemački ministar privrede pored 4 fabrike auta odlučio da se za potrebe državnih službi kupe auta Pežo,Toyota ili Fiat pala bi vlada i ministar izbila bi revolucija. U srbiji je država za potrebe drzavnih službi kupila hiljade Škoda,Audija,Mazdi dok mi imamo u srbiji fabriku fiat koji je trebao dobiti porudžbinu,ne bi se uzimali krediti i kupovali evri,novac bi zarađivali naši radnici,plaćen bi bio porez,dažbine,zaposleni srpski privatnici...ali,srbi su nebeski narod,najametniji na svetu,tako da fiat srbija nema posla,radnicolima se isplaćuje državna pomoć,nema dažbina,poreza i to tako ide decenijama od 1945 kada su došli pobednici i zauzeli vlast koju i danas drže. Propast.
  • Miloš iz Zemuna

    14.01.2022 18:34
    FIAT neće ništa isplatiti štrajkačima. To će možda učiniti vlada Srbije iz budžeta. Znači, FIAT opljačka radnike a mi svi plaćamo štetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna