Autor: 021.rs

Info
16.01.2022.
09:00
Novak Đoković oglasio se posle odluke Federalnog suda Australije o deportaciji.
  • Odim

    16.01.2022 16:35
    Podrska Novaku. Srpska velicino ,no1 u sportu,ljudskosti... a vi hejteri antiSrbi mrs.
  • zlo

    16.01.2022 13:41
    yip man
    A,sta mislite da mi posaljemo av,ava u Australiju,kada su oni deportovali Novaka.Trampa.Pa da vide sta je zlo.
  • Nole

    16.01.2022 13:32
    Izdrzi ovu njihovu sramotu, dizi se i ocisti od njihovog i naseg blata, na muci se poznaju junaci, dragi decko kog bi svaka majka pozelela za sina
  • Q

    16.01.2022 13:30
    pffff
    Nijedna muljacina nije prosla. Zao mi ga je kao sportiste, ali kao sve ostalo, pokusao je da bude iznad svih i iznad svega. Hteo je da udje u tudju kucu protiv svih normi i pravila onako kako je on zamislio. Ovo nema veze sa vakserima i antivakserima, nema veze sa politikom... ima veze samo sa tim da nije postovao pravila svog domacina. A sad... da li ce odgovarati za nepostovanje pravila domacina u Srbiji? Sta ce biti sa tim sto se pozitivan smucao kojekuda? Siguran sam da ce nadlezni da sve precute, da mu dignu spomenik ne kao najboljem teniseru vec kao muceniku koga je Australija proterala... zato sto ovde nista nema veze ni sa tenisom niti bilo kojim sportom vec iskljucivo sa politickim rejtingom... pogotovo posto se spremamo za izbore... tako ce Nole biti zastitno lice i pozicije i opozicije, i ekologa i medicinara, poljoprivrednika, zidara... bilo koga ko ce imati ikakve veze sa izborima. I na kraju sve ce imati veze sa svime i svacime osim sa sportom i tenisom.
  • Predrag

    16.01.2022 13:09
    Nole
    Novak je apsolutno najbolji teniser svih vremena.
    Sa njegovom stavovima povodom vakcinacije se ne slažem.
    Ne slažem se ni sa narativom da on propagira anti-vaks stavove. Bukvalno je bio izjavio da ne želi da priča na tu temu ne bi li izbegao podele.
    Vlada Australije je amaterski odradila svoj posao. Sve ovo su mogli odmah da kažu - Novače ni kriv ni dužan si postao prepoznat kao jedan od simbola anti-vaks zajednice, takav nam ne odgovaraš, nemoj dolaziti.
    Sve ovo je moglo da se izbegne.
    Ni o kakvoj uređenoj zemlji ovde ne možemo da razgovaramo.
    Nisam doduše siguran ni koliko može biti uređen život pojedinaca koji su sa toliko oduševljena dočekali ovu vest.
  • NS

    16.01.2022 13:03
    A ko ste vi da mu savetujege da se vakcinise? Svaka mu cast sto je terao do kraja, neka ostane pri svome stavu pa taman ne igrao nikad vise tenis. Ovo je velika sramota sto su stavili politiklu iznad sporta. Nisam antivakser, naprotiv ali ovo sa vakcinama je preslo u ludilo. Bas me zanima da li ce svi profesionalni sportisti a i ostali građani pristati da se vakcinisu na svaka 3 meseca (posto je ocigledno da se ide ka tome).
  • Zovem se Stevo

    16.01.2022 12:57
    INAČE
    Novače, ne treba ti podrška, niti pomoć, naprednih bandita.
  • pobogu

    16.01.2022 12:30
    "Đoković: Izuzetno sam razočaran presudom"


    I ja sam razocaran sto se javljas na telefon Vucicu, coveku koji unistava tvoj narod i tvoju domovinu...
  • Vlade

    16.01.2022 12:25
    Ne znam šta bih rekao na ovo, apolitičan sam.
  • mike

    16.01.2022 12:07
    Bravo za civilizovano i pravično društvo! Nole u prćiji može da se inati i kur**i, u pravnim sistemima ne. Lep primer mladima, nema šta.
  • Ns Vosa

    16.01.2022 12:06
    Srpska Atina
    Samo Napred Nole
    Ti si moralni pobednik
    Mudro idemo dalje
    Tvoj narod je uz tebe
  • Vesna

    16.01.2022 11:59
    A sad...
    Gospodine Đokoviću, manite se gluposti i idite da se vakcinišete. Kogod Vas je savetovao da se ne vakcinišete, nije Vam učinio uslugu!



  • NSCitizen

    16.01.2022 11:52
    Ajmo dalje
    Do kada ćemo biti u zabludi da postoji svetska pravda.Ne postoji.Kao ni ljubav u politici već interesi.Kao i formalizam u pravu ali ne uvek i pravda.Novak jeste jedan od najvećih tenisera svih vremena ali na žalost ovde je" pucao sebi u nogu".I bez obzira što je ova presuda formalno pravno doneta u skladu sa procedurom ona nije istovremeno pravična jer nije doneta na osnovu činjenica već samo na osnovu gole tvrdnje jednog ministra.Sud se nije upuštao u to koje dokaze ima ministar da ponovo poništi vizu Novaku već je prihvatio njegove tvrdnje koa dokazane jer australijski pravni sistem ne sumnja u ispravnost razloga za primenu diskrecionog prava organa izvršne vlasti.Jeste logično pitanje čemu onda služi žalba i suđenje kada žalbeni sud mora da prihvati odluku ministra ali takav je njihov pravni sistem i tu nema pomoći.Ono što mi treba da se zapitamo zašto se ne pridržavamo zdravstvenih mera u ovakvoj pandemiji svetskog karaktera.To nije pitanje da li si antivakser ili vakser već pitanje zdrave pameti i logike.Razne teorije zavere i lažne informacije tzv"stručnjaka" samo su produbile podele.Zapitajmo se zašto država sama organizuje masovne događaje a na snazi je zabrana okupljanja više od 500 građana i onda kaže ne morate doći na koncert.Pa poenta je zašto država uopšte organizuje ovakve masovna zaražavanja a posle kaže krivi građani što su došli.Jesu građani krivi kad ne primenjuju propisane mere ali je država kriva što podstiče nepoštovanje istih.
  • pajo patak

    16.01.2022 11:37
    večeras na Клиси
    kengur na ražnju.
  • Ivana S

    16.01.2022 11:34
    Upao je u zamku
    Namerno je bio u centru paznje. Skrenuo je paznju javnosti u RS sa protesta protiv Rio Tinta. Piramide, patike sa Reiki simbolima, magiju vode i razne gurue je trebalo da zadrzi za sebe, a ne da blamira Srbiju.
  • Лиманац

    16.01.2022 11:02
    Срби су уз Новака!
    Новаче, свако носи свој крст а ти си се са својим попео на највише врхове слободе. Чекамо те у отаџбини!
  • Novak

    16.01.2022 11:00
    Svi uz Novaka, najveci medju nama je stradalnik, i mani te sitne duse negativnih komentara, na zalost ne razumete o cemu se radi, vakcinisana 3× al ni to nije garancija
  • Domaćin Vernik

    16.01.2022 10:58
    Žrtveno jagnje
    Patrijahalan odnos, tata i porodica izvređaju domaćine, pravo da te vole i poštuju se podrazumeva, a pravda treba samo formalno pravno da se zadovolji, a dostojanstva kad su pare u pitanju nigde...
  • Христ

    16.01.2022 10:20
    Христ
    Новаче главу горе. Само због верске догме си упао у ђаволска посла да се лудаци каче и наносе ти бол. Рацио рацио реалност. Црквена догма у цркву не у школе не у здравство не у спорт.
  • izuzetno

    16.01.2022 10:19
    "Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni ..."

    Izuzetno mu je bilo neprijatno. Ono sav se posramio.
    Narcisistička masna laž.
  • Običan miš

    16.01.2022 10:18
    E da ja imam njegove pare pa da se razočaravam do mile volje.
  • Grof Sekereshi

    16.01.2022 10:13
    @ Djuri
    A sta da preduzmu, da objave rat Australiji ili isteraju sve Australce napolje iz Srbije? Covek jeste trenutno najbolji teniser sveta ali je i jedan od vecih budala medju teniserima ( antivakser, ljubitelj bosanskih piramida, paranormalnog ciscenja vode, grlitelj drveca, protivnik 5G mreze..) i tek prisustvujemo njegovom sunovratu, sem ako ne okrene curak, polize sve sto je rekao, vakcinise se i nastavi da udara lopticu po belosvetskin turnirima.

    A u 20 banki da ce se prikloniti i vakcinisati se jer mu ego nece dozvoliti da ga Nadal za 5 meseci na Rolan Garosu pretekne ( AO osvaja ili Medved ili Zver). Da li ce onda biti "covek sa kicmom, svetski svetionik slobode"? Naravno, zaboravices sve sto je do tad govorio i govorices kako ih je zeznuo.

    Dakle, ides da rusis vladu zbog Djokovica a ne zbog nepotizma,korupcije, nedostatka demokratije,losih zivotnih uslova? Boljeikad nego nikad genije.
  • Axa

    16.01.2022 09:58
    Sad pravac Visoko, iskuliraj malo
  • Bosanac

    16.01.2022 09:55
    Ne tuguje NOLE veliki ostaju besmrtni.
  • Srbija

    16.01.2022 09:52
    Pod hitno deportovati Rio Tinto!
    Novak je pretnja za Australiju!?
    Pretnja za farmaceutski lobi, u kom svi političari sveta imaju akcije.
    Rio Tinto je ekološka katastrofa za Srbiju, ne samo za ovu generaciju njenih stanovnika, nego i za ko zna koliko budućih generacija.
    I to je tim kengurima u redu, jer je naša "vlast" radi sopstvene alavosti, dozvolila svakoj šuši da piša po nama.
    Oni će sa svojim otetim parama uživati doživotno u nekom tropskom raju, a narod, koji nema gde, ostaće da se truje u Srbiji.
    Treba malo razmisliti o tome.
  • Viki

    16.01.2022 09:52
    Neverovatno
    Ipak je neverovatno koliko smo spremni da pljunemo na same sebe, na najbolje među nama, i da se pravimo pametni kada je jasno da se radi o velikoj nepravdi i poniženju. Možete samo da mu zavidite, svi tutanj za Australiju, zemlju kengura, demokratije i istrebljivača Aboridžina!
  • Vv

    16.01.2022 09:40
    Demokratija
    A da je Novak primio kinesku ili rusku vakcinu da li bi ga pustili da igra?
  • NS

    16.01.2022 09:34
    Potomci
    Potomci krriminalaca su shvatili da gresi njihovih predaka ne donose nista dobro. Ostavite te ljude na miru. Zasto je toliko Srba otislo u Australiju? Jer se tamo bolje zivi. U Srbiji sada vlada kriminal. Nadam se da ce njihovi potomci biti bolji. Ili se varam?
  • Paolo

    16.01.2022 09:30
    Vakciniši se , bajo...
  • Banderaš

    16.01.2022 09:28
    politika
    Onog trenutka kada politicar odlucuje o medicinskim merama i odredjuje sta je dobro,a sta nije za pandemiju-vi ste obesmislili doktore,medicinu,nauku,labaratorijska ispitivanja i problemi tek nastaju.
    U Australiji su gradjani 2 godine zakljucani i postuju se stroga pravila,a to nije dobro.U Srbiji nema nikakvih pravila,svako radi sta hoce,pa nije ni to dobro. Nije,zato sto odlucuju politicari,umesto medicinskih strucnjaka.
  • Moreeee!

    16.01.2022 09:25
    Vakcinisana sam tri puta, ali mi ne pada na pamet da kinjim ljude koji nece da se vakcinisu, to je ljudsko pravo i licni izbor u civilizovanom drustvu!
    Sa gorcinom moram da primetim da je Kina, osim posasti, uspela da svet zarazi diktaturom i jednoumljem! To nece izaci na dobro!
  • Pravnik

    16.01.2022 09:24
    Pravna drzava
    I ja tobom!!!
  • Novace

    16.01.2022 09:16
    Vrati se kuci
    Investiraj u lanac hotela po srpskim planinama od Srbije Crne Gore R.Srpske uzivaj u slobodi zdravom zivotu i slavi svoga roda!!!
  • Jaca

    16.01.2022 09:12
    Zaštiti se!
    Trebalo je među prvima da se vakciniše i tako bude primer svojim sunarodnicima koji ga vole i ne bi bio izložen ovakvom maltretiranju. A idu i ostali turniri...Eto on je izabrao.
  • Melkior

    16.01.2022 09:09
    I ja sam.
    Trebali su mu odmah reći, nalevo krug i doviđenja. Nadam se da će platiti sudske troškove kad već ne može maltretiranje celog sveta svojim mesijanskim umišljanjima.
  • Djuri

    16.01.2022 09:08
    Stoka
    Mi nemamo ni vladu ni drzavu,ni stav,Imamo uzuratore vlasti koji nas svaki dan kroz uzurpirane medije uveravaju da su najbolji i na to im je skoncentirsan svaki postupak.Za rio tinto,posebne zakone za njihove firme,subvencionisete koga stignete,kosovari vam izbace kutije za referendum,Ko stigne se osere na naseg gradjanina.Ulazi u zemlju skoro ko kako hoce,a nasim gradjanima nepriznaju ni vakcine ni testove mnogi! Ili cete preduzeti mere ili cete leteti sa vlasti!!!
    Ako samo slegnete ramenima na ovo sto su deportovali najboljeg tenisera sveta,ima da vidite od svog naroda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna