Autor: 021.rs

Info
16.01.2022.
22:56 > 23:01
Stanovnici Beograda u većini su glasali sa "Ne" na referendumu o izmenama Ustava u delu o pravosuđu.
  • @BGD 011

    17.01.2022 23:07
    Napišite još nekoliko puta reč "istina" ako su vas već naučili da tako svako pisanje to i postaje. Nisam ni ja pretpostavio da ćete se toliko razdražiti što sam vas spustio sa tog sedmog oblaka na kojem pobeđujete sa 100 kombi-stranaka koje se ni međusobno ne podnose i takođe se nadam da ovaj sudar sa pravim svetom neće ostaviti dodatne i trajnije posledice po vaše zdravlje.
    Lažete zato, i to bezočno, da je došlo do "tehničkog problema u redakciji". Moglo je doći do tehničkog problema kao i svugde ali nije se moglo promeniti vreme vašeg slanja komentara u 4 različita i to samo i jedino vama. Ne znam da li vi pokušavate da u takvu glupost i laž uverite mene ili samog sebe, a što se mene tiče samo vi nastavite taj ružičasti život na sedmom nebu.
  • Nemanja

    17.01.2022 21:08
    @@
    Vidim da se neki nalaze uvređeni zbog "podele i etiketiranja po političkom opredeljenju"...
    Imam prijatelja koji su hard kor nacionalisti i nikad nam to nije bila prepreka da se družimo godinama i decenijama, uz pokoju svađu kad dođe do politike (što se, naravno, ispere sledećim pivom). TO se zove "politički protivnik", i tako itekako se može komunicirati sa istim. Svaki član, simpatizer i glasač SNS se zove "narodni neprijatelj" i tako ga i tretiram. "NE" na referendumu je bilo njima, isto bih zaokružio i da je pitanje bilo "da li smatrate da je danas 16. Januar 2022?". Svi koji su izašli i glasali "NE" su glasali iz tog i takvog poriva. Pa, sad prebrojte koliko tačno ima ljudi koji vas smatraju neprijateljima i koji bi/će se tako odnositi prema vama kad dođe vreme. A, za to nisu krivi ti ljudi, nego vi koji ste to od njih napravili svojim ponašanjem i shvatenjm vlasti, od predsednika države do poslednjeg ćate.
    Čestitke Beograđanima sa Limana 3, kod nas je dvotrećinsko NE na svim izbornim mestima.
  • BGD 011

    17.01.2022 19:17
    Pozdrav.
    @BGD 011, bez naziva u odgovoru, imam empatiju prema vama, jer istina boli, kaze nas narod. Uvrede meni upucene, i to bas zestoko, govore da Vas je istina pogodila. Dakle, pravo u cilj! Izvinite na uznemirenosti Vase duse. Iskreno, da sam iole mogao pretpostaviti da ce Vas istina tako zestoko prodrmati ne bih Vam ni odgovarao. A sto se "trinaeste plate"tice, verova sam da Vam je jasno da nisam mogao cetiri puta isti tekst da posaljem, vec je doslo do ponavljanja usled tehnickog problema u redakciji. Jednostavno je to bilo iznenadjenje i za mene. Necu vise sa Vama polemisati jer postoji opasnost da Vam pritisak enormno poraste. Nadam se da cete mirno spavati.
  • Beograd

    17.01.2022 17:08
    Bravo za NS
    Mi jos samo da prevaspitamo ove nase "Beogradjane" iz Sopota, Grocke, Mladenovca, Barajeva i Surcina.
  • @BGD 011

    17.01.2022 15:42
    Nemate vi nijednu trunku empatije u sebi, vi samo volite, a u ravni sa većinom političke "elite" bilo koje orijentacije, da glumite najveće poštenjačine dok ste sami moralno dno. Sve što umete i što ste naučili je da svoje sugrađane vređate i etiketirate a na osnovu njihovog političkog uverenja a neretko i drugih osobina poput nacionalnosti ili mesta rođenja, gde su vam omiljene te etikete "sendvičar" i "bot" koje lepite svakome ko ne misli kao vi. Krajnja je zato ironija da mene optužujete za "plaćeno jednoumlje" dok jednoumlju evidentno težite upravo vi.
    Ne čudi me da ste mi nalepili tu etiketu u nedostatku argumenata pa ni ovo podmetanje "staža" dok za sebe i vaše "slobodno razmišljanje" imate samo reči hvale, vidite razlika između mene i vas je u tome što ste vi to meni nalepili neargumentovano jer ste nevaspitani i bezobrazni, a ja vama jer sam uvideo vaše botovsko delovanje na članku o trinaestoj plati kada ste isti komentar napisali 4 puta tokom celog dana. Ne znam šta bismo bez vašeg "slobodnog razmišljanja", nastavite zato da sanjate i dajete svoje "realne" zaključke iz zemlje snova.
  • BGD 011

    17.01.2022 13:38
    Sto za jednog...
    @BGD 011, bez naziva u odgovoru, imam empatiju prema vama, jer istina boli, kaze nas narod... za razumevanje mog teksta pojasnicu Vam da ne buste pogresno tumacili rec "centralizacija". To znaci, kad se u aprilu pristupi glasanju da se najure stetocine Vucic, njegova premijerka i njegovi ministri, kao i SNS, neve moci u Beogradu i Novom Sadu da glasaju sendvicari koje stetocine SNS-ovske u hiljadama autobusa dovoze na svoje mitinge da bi cinili privid masovnosti. Glasace svako u svom vilajetu, a Beograd i Novi Sad ce jasno reci da se stide Vuciceve parole "Za nasu decu" ispred koje je sinoc sav pokisao saopstavao rezultate referenduma. Naravno, sramotan i perfidan cin iskoriscavanja dece koja se lece putem drustvenih mreza, SMS-om i donacijama dobrih ljudi...na srecu u nama postoji ono sto se zove empatija.
    E, a sto se botovanja tice, voleo bih da se zamenimo sa pogodnostima koje Vi dobijate radni staz i placeno jednoumlje, sa mojim slobodnim razmisljanjem i kritikama ne zaviseci niotkoga (nema staza ni benefita
  • Petar

    17.01.2022 11:57
    Ovo nema nikakve veze sa izborima i strankama.
  • @BGD 011

    17.01.2022 11:14
    Lepo je videti opoziciju kako podržava centralizaciju i šta kažu "dva najveća grada u Srbiji" nasuprot ostatka države. Još više mi se sviđa kako su naslovi u ovom "nezavisnom" mediju takvi da je "ne" pod navodnicima napisano velikim početnim slovom u nekoliko naslova a "da" malim.
    Ako je ovo bilo "probno glasanje", SNS će odneti pobedu u aprilu. Ako uz sav napor opozicije da tera kontru opet nije prevagnulo na drugu stranu, sve sa onim lecima po sandučićima, očekivati da će pobediti na izborima u aprilu dok su rascepkani na stotinu kombi-stranaka i ne mogu da se dogovore ni međusobno o bilo čemu bi bilo u najmanju ruku naivno. Ovo istina ne važi za vas, vi ste dežurni opozicioni bot koji mora da piše tekstove u kojima izražavate očekivanja kakva želite ili ste plaćeni da želite videti umesto realnog odnosa političkih snaga.
  • Ana

    17.01.2022 09:25
    Pa i Novi Sad i Niš su rekli NE.
    Šta znam, Koštuničin ustav i jeste za menjanje.
  • misko

    17.01.2022 07:39
    ovaj put je pobedila IQ
    BGD i NS glasali za NE uz veoma malu izlaznost, ali je zato SNS i AV pobedio u Babin zubu, djavoljoj varosi, crnoj bari, /malo li je?/.
  • Pera

    17.01.2022 07:31
    To apsolutno ništa ne znači. Što se tiče političkog opredeljenja Beograđana, SNS je i dalje neprikosnoven!.
  • mile

    17.01.2022 06:46
    Bravo Beograde , tako i u Aprilu.
  • BGD 011

    17.01.2022 00:30
    Debakl referenduma...
    Od 6,5 miliona glasaca, na referendum je izaslo oko 1,8 miliona! Dakle, oko 27 posto! Ni trecina! I sto je najvaznije, dva najveca grada u Srbiji, Beograd i Novi Sad su rekli NE na referendumu. Dakle NE Je receno direktno Vucicu i njegovoj SNS. Sudeci po ovakvom rezultatu referendum je doziveo debakl, a isto se sprema i Vucicu i SNS u aprilu. Vucic je na tv, na konferenciji za stampu bio drzak prema novinarki iz Panceva i nije joj dozvolio da postavi pitanje, dok je novinarki Pinka nasiroko objasnjavao kako je referendum uspeo, a jasno se videlo da je u panici i da ne moze da se skoncentrise pa je brljavio u brojkama. Ako je sudeci po ovom probnom glasanju, Vucic i kompletna stetocinska SNS u aprilu odlaze u zaborav. Pa srecno nam bilo!
  • Ана

    16.01.2022 23:50
    Мора
    Му се признати одличан потез. Испипао је расположење у народу. А сад креће свим расположивим средствима ка изборима у априлу.
    Биће врло интересантно.
  • Šandor

    16.01.2022 23:35
    znači
    počelo je počeello, KRAJ sns
  • Zivan

    16.01.2022 23:26
    Ovi koji nisu izasli, sigurno ce glasati protiv SNS-a u aprilu, ja sam jedan od njih
  • zoki

    16.01.2022 23:16
    I jedni i drugi zaboravljaju da je ovo samo 45% ili koliko već, od 27%! Pojma vi nemate šta misli dve trećine građana, ni kako će glasati na izborima. I da li će.
  • Perčoli

    16.01.2022 23:13
    April u Beooograduuu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna