Autor: 021.rs

Info
18.01.2022.
06:44 > 07:02
Predstavnici kampanje "Kreni-promeni" najavili su da će danas u Skupštini Srbije tražiti hitnu verifikaciju narodne inicijative, kako bi otpočeli skupljanje potpisa za zabranu iskopavanja litijuma.
  • xx

    18.01.2022 09:29
    Agencija za proteste.
  • Banderaš

    18.01.2022 08:34
    Šah Mat
    Alexandar Vučić i SNS imaju bezbroj afera koje moraju biti tema opozicije,jer postojanje opozicije je da bi kritikovala poziciju na vlasti i time prisiljavala da vlast radi bolje i bolje.Međutim,sve ove godine ta gomila opozicionara ništa ne radi(osim što prima pare nas građana)te sam došao do zaključka da su svi oni u saradnji sa vučićem.Đilas,Jeremić,Radulović i gomila drugih "fikus opozicionara"su najveći gubitci u ovom momentu i deluju veoma jadno i bespomoćno.
    Ali zato je Sava Manojlović odradio veoma efikasno svoju ulogu i jasnim potezima doveo Vladu i predsednika pred zid gde ne mogu dalje,osim da postupe po zahtevu Kreni Promeni.
    Mislim da to veoma jasno pokazuje kraj vladavine vučića i da se ozbiljnom organizacijom izbora u aprilu vlast može promeniti velikim brojem kontrolora iz EU,OSCD.
    Svakako da će dobiti moj glas i šansu da pokrenu promene iz ovog jadnog položaja,u koji su nas doveli radikali ratovima,aferama,pljačkom,užasom i koji su na vlasti 30godina.
  • Aleksandar

    18.01.2022 08:29
    Odgovor
    Jel te Vučić zvao telefonom, jeste. Dogovorili se, razbio si proteste, šta sad hoćeš?
  • Vlada

    18.01.2022 07:44
    Do pobede!
    Narod će da se pita u ovoj državi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna