Autor: Beta

Info
19.01.2022.
21:20
Futsal reprezentacija Srbije izgubila je danas u Amsterdamu od selekcije Portugala sa 4:2, u utakmici prvog kola Grupe A Evropskog prvenstva u Holandiji.
  • @gradjaninX

    20.01.2022 10:55
    Ne pratite ga izgleda dovoljno, ovo je vest o futsalu a ne fudbalu.
  • gradjaninX

    19.01.2022 22:19
    Ne pratim fudbal, ali pratim ga dovoljno da sam znao da nasi ne mogu da pobede ni nase, a kamoli one sto znaju da igraju profesionalni fudbal. Kolko bese AV AV dao za ovo? Milione evra, a tek ce da im pravi nacionalni stadion, da mogu da gube u stilu.
    Nije da im zelim nesrecu, al svi koji valjaju brze bolje odu odavde da igraju napolju, za pare, a ne za patriotizam, ovo sto ostane je to, eto, izadju, igraju se, izgube i kuci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna