Autor: Beta

Info
20.01.2022.
08:16 > 08:30
Sjedinjene Američke Države "oštro" će odgovoriti ako Rusija "pređe ukrajinsku granicu”, saopštila je Bela kuća.
  • Deks

    20.01.2022 23:42
    Za celu Evropu a pogotovo za nas Vojvođane ovo je veoma teško pitanje i verujem da mnogi sa strepnjom prate dešavanja. Mnogi kod nas imali su u porodici nekoga ko se borio ili je i poginuo kao vojnik Austro-Ugarske protiv ruske vojske u Galiciji. Na žalost kao da se posle 100 godina istorija ponavlja. Mnogi Vojvođani državljani su i Mađarske, Rumunije, Hrvatske ili drugih evropskih Nato zemalja pa bi i oni bili u obavezi da pomognu svojim zemljama ukoliko Nato bude upleten u ovaj rat. Za nadati se da će u Rusiji prevladati razum i da će demokratske promene otopliti njene odnose sa susedima i Evropom.
  • NN

    20.01.2022 14:19
    Sta ovi gnjave, Ukrajina je unutrasnje pitanje Rusije, resice ga trajno bas ova generacija ruskih politicara, vojnika i naroda. Bolje neka paze na svoju drzavu, svasta je moguce i svasta im se sprema.
  • Djuri

    20.01.2022 09:30
    Istorija
    Lekcije iz istorije ocigledno nesluze nicemu,svi su slomili zube na Rusiji,i Hitler i Napoleon.Amerika je od sticanja svoje nezavisnosti dosla do imperije i okupatora,u eri nuklearnog oruzja,ako nastavite na cackate mecku,izazvacete takvo sranje da nas vekovi nece sastaviti.
    Na avganistanu ste svi zube polomili,ali nismo ni mi za potceniti,Srpski narod je slobodarski i ima istoriju ratovanja gde vec dva veka nema generacije koja nije iskusila rat.Dali ce nam uspeti da jedna generacija prozivi u miru,sa ovakvim belosvetskim bezumnicima tesko.
    Dobili su skoro celu istocnu evropu,medjutim nece da se smire.
    Hoce ceo svet i medjusobno da se trebe ako treba za sto vise moci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna