Autor: Beta

Info
20.01.2022.
22:20
Tročlano veće australijskog suda objavilo je razloge zbog kojih je podržalo nalog vlasti za deportovanje tenisera Novaka Đokovića, uz obrazloženje da nisu razmatrali "osnovanost ili mudrost odluke".
  • Forenzičar

    21.01.2022 11:56
    Samo da obavestim tužiocem i advokate u Srbiji, na dva nepoznata pojma, koji se pominju u tekstu : osnovanost i mudrost odluke. Potpuno su identični našim politička podanost i cena presude.
  • Dragan

    21.01.2022 08:37
    Ah
    Zahtevamo da svim anti vaskerima se zabrani pristup bilo čemu.Pa u srednjem veku su samo gradovi koji su zaziđivali sve koji su bili zaraženi ili se sumnjalo da su zaraženi kolerom.On nek ide kod psihijatra .Prvo Pepe i njegove recepture,pa tkzv piramide,pa Vulin itd.Završio si karijeru i ćao.
  • glista

    21.01.2022 08:18
    @Djuri
    Kako će ti onda doći heroj Djoković ako se bude zahtevala vakcinisanost pri ulasku?

    Broj negativnih glasova na racionalnim komentarima ovde je zaista zabrinavajuć.
  • miki

    21.01.2022 07:25
    inat, inat, inat
    "treba isto poostriti rezim ulaska australijanskih drzavljana u Srbiju"

    ... što je samo inat, ali inat, non-stop inat, koji srbi ne izbijaju iz glave. Inat da se Đoković ne vakciniše, što mu je sada došlo glave, kao pobedu ne vidi ni on, već samo srBski narod koji se kuva u inatu te i to vidi kao nečiju (đokovićevu) pobedu a ne poraz, gubitak i sramotu, te prva stvar koja takvima pada na pamet nije ništa drugo nego (opet) - inat. "Ako ne mogu ja onda ne trebaš ni ti". "E sada mi njima trebamo pošto su oni nama".

    "Pokazimo da nismo zemlja treceg sveta"

    Kome da pokažemo i šta da pokažemo, čoveče?! Samo se ti diviš takvoj ideji, drugi to gledaju kao inat, kao kad dete ne dobije lizalicu pa dreči na sav glas. Sa takvim idejama i jesmo zemlja trećeg sveta, nema šta da nekome pokazujemo da nismo kada jesmo.
  • @Djuri

    21.01.2022 03:12
    novak ljudska prevara
    Ajde ne botuj za Srkija Djokovica. Sta, zbog prebacivaca loptice koji promovise nadrilekarstvo i samanizam da pokazujemo zube drzavi koja je silne izbeglice primila tokom 90ih i koja se pridrzava svojih zakona? Pa upravo time pokazujes koliko si mala drzava, kao sad cemo im mi pokazati, pa sto nisu Kecmanovica, Lajovica i ostale deportovali ili su oni kao gradjani manje bitni? Mozda zato sto su normalno vakcinisani i sto su ispratili sve protokole i nisu lagali ili Srbiju ili Australiju (nekoga ga je Novak slagao, koga, ne znamo), pogotovo kad i dalje ne kaznjavas nekoga ko sa Koronom ide okolo po intervjuima i na manifestacije za decom (ako nije slagao da je bio pozitivan). Bolje da se upita Srki zasto ne placa terene Milan Gale Muskatirovic, pa zatim ko mu je dozvolio da ruinira Kalemegdan, pa da priupitamo i gospodju tastu ko joj je dozvolio pravljene mini hidroelektrana, pa priupitamo opet Srkija sto je Viskovic smenjen svojevremeno i zasto su prvo Boba Zivojinovic pa potom i Nenad Zimonjic smenjeni sa njihovih funkcija? Da nastavim ili oreol nekoga ko podrzava Pepea Imaza, Mohandjija i Osmanagica i cije firme rade silne malverzacije po Srbiji jer su bliski sa vlastima (tata Srki na Bozic poziva na ulicu za Novaka, a ne poziva za Rio Tinto npr, ne poziva kad SNS batinasi biju ljude po Sapcu itd?) mora i dalje da sija neokaljano?
  • Sud

    20.01.2022 23:22
    A sta je za to vreme radio srpski ambasador? Niko ga ne pominje ili nije bio obavesten?
  • Goca

    20.01.2022 23:13
    Sudjenje
    Sude mu bezgresni.
  • Djuri

    20.01.2022 22:59
    Politicka odluka
    Politicka odluka.Sada kada rio tinto leti,treba isto poostriti rezim ulaska australijanskih drzavljana u Srbiju,nevakcinisanima zabraniti ulaz,samo sa tri doze od kojih je jedna sinofarm ili sputnjik,plus poostren vizni rezim.Pokazimo da nismo zemlja treceg sveta,pokazimo da i mi stitimo javno zdravlje i bezbednost drzavnog poretka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna