Autor: gradsubotica.co.rs

Info
23.01.2022.
19:51
Prodaje se Konen vila u Splitskoj aleji na Paliću, poznatija kao "Titova vila".
  • haco

    29.01.2022 20:33
    Tito je bio skroman komunista
    Da. Posle Drugog svetskog rata sve su vile bile Titove. Samo me zanima kako je jedan komunista koji se borio protiv kapitalizma mogao da poseduje sve te vile... Gde mu je bila svest o skoromnosti o komunizmu koji je zastupao. Komunjare su poharale tudju imovinu, kuće, stanove, salaše, zemlju i fabrike, da bi propagirali kako su stvorili bolji politički sistem, pravedniji, a ono oteto prokleto. Lako je tudje oteti pa stvarati politiku i sistem. E tako i ova vila koja je devastirana od strane iste države koja ju je otela i sada se eto vratila. U kakvom se stanju vratila, gde je naknada i obeštećenje za devastiranu vilu. Sramota!
  • Goran B

    23.01.2022 21:00
    Poznajem ljude u Subotici koji strašno vode računa o istorijskim objektima. Siguran sam da će neko od njih preuzeti vilu kako bi je sačuvao od propadanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna