Autor: Beta

Info
28.01.2022.
10:15
Učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola od ponedeljka će nastaviti da pohađaju nastavu neposredno u školama.
  • Nastavnik

    28.01.2022 21:23
    @mama
    Mozete slobodno da objasnite preminulim kolegama prosvetarima. Hvala
  • mama

    28.01.2022 13:53
    Ovo je tako strašno da ne znam šta bih više komentarisala. Obrazovanje je uništeno, a korist nikakva. Nijedno dete ne znam da se zarazilo u školi.
    Zaražavaju se u porodici, na rodjendanima, na sportu,... I sve to radi, a škole ne.
    Neka se omogući onlajn nastava za imunokonprovitovane i hipohodre, ostale ostavite na miru. I kad je epidemija bila puno ozbiljnija, manje od 3% je biralo onlajn nastavu.
    Kada ćemo se mi roditelji pobuniti i prestati da dopuštamo ovakvo ispiranje mozga?

  • Milanče

    28.01.2022 12:50
    Baba
    Moja pokojna baba je govorila: "Ima luda i osim Temerina." Htela je da kaže da nisu svi ludaci u temerinskoj ludnici koja je nekada postojala još u vreme cara Franje Josifa. Htela je da kaže da ih ima i van ludnice.
  • Talibanka

    28.01.2022 12:34
    Sve radi, sve može, samo deca ne mogu u školu. Jadna naša deca, dokle, roditelji?
  • Frustrirani Roditelj

    28.01.2022 12:26
    Moram da pitam jer na njih zaboravljate- da li se ovo odnosi i na đake u Vojvodini?
    Zašto svi đaci ne idu u školu, šta se promenilo od onog trenutka kada ste odobrili da svi đaci u Vojvodini krenu u školu u drugom polugodištu?
    Da li vam je mirna savest, da li mirno spavate koliko dece je od tada završilo u bolnici?
    Koliko je starijih od tada zaraženo zbog asimptomatske zaražene dece?
    Ulazimo u treću godinu pandemije i nije vam palo na pamet da organizujete obuke za nastavni kadar za on line alate! Neki projekat od nacionalnog značaja za nabavku IT opreme?
    Kada ja moram da vam ukažem da je neki kum ili brat mogao ovde da se opari?!?
    Katastrofa, nemar i javašluk- a radi se o našoj deci i njihovom obrazovanju!
    Dovoljni su vam motači kablova u pelenama, a?!
  • Nada

    28.01.2022 12:14
    Brže, jače, najgore
    Da li su ovi što donose ovakve grozne odluke svesni šta se dešava u stvarnosti!? Srednjoškolci idu svaki drugi dan u školu a onaj dan kada ne idu su na raspustu. Retko koji profesor drži nastavu on line.
  • On Roditelj

    28.01.2022 11:40
    Zdravlje ne, politika da!
    Kako "škole nisu centri za zaražavanje", molim da u gradovima objavite centre za TELEPORTACIJU starijih učenika osnovnih škola i srednoškolaca, pošto oni idu javnim prevozom a on je drastično redukovan. Dakle, sardine su komotnije, a sve je "ZA NAŠU DECU".
    Politika je pobedila ne samo zdrvstvo već i razum.
  • NNunited

    28.01.2022 11:29
    ...
    Njima je nejasno da nece biti nastavnika u skolama za nedelju dana. Vec je ogroman problem.
  • Prosvetarka

    28.01.2022 11:29
    Čitam vest, "GSP smanjio broj zbog obolelih". Nas zaposlene u prosveti niko ne pita, i kod nas je promet zaraze među zaposlenima ogroman. Kako mi da smanjimo naš rad i pokriveno odsustvo bolesnih kolega? Zamene ne mogu da se nađu, ni kad su potrebne za duža odsustva zbog drugih razloga. Uskoro neće biti ljudi koji mogu da pokriju časove. Decu ne možemo da nateramo da poštuju mere, oni sede zajedno, ne nose maske, grle se, ljube, rukuju, dele užinu, i verovali ili ne - dele i maske. U slobodno vreme se druže, izlaze i uživaju u svim čarima mladosti. I da, mnogo je odsutnih i učenika, ili su u izolaciji zbog zaraženih ukućana, ili su i sami bolesni Kako da se zaštitimo, tri vakcine sam primila, svih mera se pridržavam, imam svoje nekorona zdravstvene brige i ne mogu da otvorim bolovanje, jer administracija je jača od svega ..
  • Cvetko

    28.01.2022 11:20
    Pretvoriše škole u vrtiće , čuvaju malu decu da roditelji mogu da im rmbače

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna