Autor: Beta

Info
14.02.2022.
07:52
Most Ambasador, ključna granična tačka između Kanade i SAD koju su demonstranti protiv antikovid mera blokirali sedam dana, ponovo je otvoren za saobraćaj.
  • 9

    15.02.2022 09:11
    Ubodeni
    su shvativši svoju glupost počeli i silu da primenjuju.
    Vakcina zaista deluje.
  • Parada s mosta

    14.02.2022 09:05
    je poslata
    Ne možeš zaustaviti plimu. U više mesta se protestvuje. Aljaska je podržala Kanadu paradom mehanizacije. Američke kamiondžije najavile konvoj za početak marta. Vesti stižu sa svih strana.
  • Ramamti Ezer

    14.02.2022 09:01
    Most ponovo radi
    Svet je sve više u haosu, nepoverenje je veliko, mržnja i očaj preovlađuju među ljudima. Razne teorije zavere su kod mnogih stvorile strah od nepoznatog. Kad se ovakva hemija osećanja uzburka, stvara orkan pobune i želje za slobodom od stega. Na početku je to samo kovid, a na kraju želja za promenom političkog sistema. Ništa novo pod nebom. Dokaz da je Solomon bio u pravu kad je pre više od 3000 god. zapisao da ljudi nisu stvoreni da vladaju nad drugima, jer uvek to čine na njihovu štetu i nesreću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna