Autor: agencije

Info
28.02.2022.
17:41 > 18:01
Delegacije Rusija i Ukrajine završile su današnje pregovore u Gomljskoj oblasti.
  • Pannonian

    01.03.2022 10:53
    @Nikola
    Natista, to je novo dopada mi se, kreativnost u primeni. Pali smo u stanje histerije i očaja? Neznam odakle taj utisak, dali vi gledate vesti? Dali imate bilo koji valid argument protivan mojim prethodno nabrojanim tezama? Kamen na kamenu neće ostati? A samo Putke ima nuklearno naoružanje? Rusija ima preko 3 hiljade aviona i jedan nosač, dok U.S. samo ima preko 13 hiljada aviona i 19 nosača još kad dodamo savezničke snage, ni supersonic rakete Rusiji neće pomoći. Nije mi jasno iz koje paralelne realnosti vi primate informacije o Ruskoj veličini i nekoj moći. Preko 3 hiljade Rusa je već u zatvorima ovih dana, taj narod je siromašan i gladan, dali mogu ceo svoj narod da zatvore? Što se rajha tiče, to je završeno 1945 i takav naziv više ne postoji, pretpostavljam da mislite na Bundestag, jer je Rajh od strane Nemačke i saveznika prepoznat kao otimanje države od strane organizovanog kriminala još tokom suđenja u Ninbergu. Kao recimo ono što sad gledamo u Rusiji i Srbiji, i pokušaj u Mađarskoj ali sa tim je gotovo sad na izborima tamo. Verujte mi, daleko od očaja je E.U. kao i svi mi koji E.U. i podržavamo u potpunosti. Čak šta više, vaši mali naci režimi se polako gase, Italija, Mađarska, a evo i Turska je shvatila šta se dešava. Nakon Rusije ide Belorusija pa fokus na Balkan. Verujte niko nije u očaju, jedino je tuga što je već toliko ljudi stradalo i raseljeno i što još uvek traje stradanje. A vaši snovi o uništenju celokupne Evrope su odraz vaših misli i tuge, više ljubavi!
  • Nikola

    01.03.2022 08:16
    Pannonian @ Kao i svaki natista, pali ste u stanje histerije i ocaja. Kamen na kamenu nece ostati od krvavog rajha. Gledacete svoju propast uzivo, dok bude bilo interneta, naravno...
  • Kosovar

    01.03.2022 06:04
    KOSOVO
    Da li vam se uslovi potpisivanja (Kumanovskog) sporazuma(KAPITULACIJE-tako se to zove u ratu) čine poznatim? Povlačenje vojske i policije,priznanje i promena vlasti !!!!
  • Pannonian

    01.03.2022 00:08
    Ujedinjene Evropske Države
    Svi zahtevi će biti odbijeni! Putin je pao u zamku koju je sam sebi napravio i nema nazad tako lako, niko drugi već je sam kriv, i to sa Prolećem kao što je bilo za poželeti, i malko pogurati. KGB sklop uma nije teško predvideti, i samo se čekalo. Kad je dovlačio vojsku u Belorusiju i prema granici sa Krimom, mnogi vojni analitičari na zapadu su upozoravali na potencijalni napad. Zapad je ćutao, jer je to već dobro znao! Putin je za ovih pet dana, ujedinio E.U., približio Finsku i Švedsku prema NATO, zauvek izgubio Ukrajinu i bacio Rusiju u ambis siromaštva. U istom danu i Mađarska i Turska ga napustili, paketi sankcija i sve isporuke oružja već unapred spremni kao i novčana pomoć. Danas poslato 1400 specijalaca iz Italije, a možda naj veći uspeh mu je što je Nemačka danas povećala vojni budžet za 100 biliona! Znači postaju druga sila iza U.S. na osnovu potrebe za bezbednost Evrope, gde su prethodno GLUMILI slabost i kako nebi da se mešaju zbog gasa. Tako su ga navuklu, da će se o tome govoriti u narednih 100 godina. Detaljni planovi za gasni tok iz Kanade su već izrađeni. Sledeća faza sankcija ima za cilj izazivanje anarhije u Rusiji, samo gledajte mirno. Sledi rušenje svih režima koji se zasnivaju na organizovanom kriminalu a ne na službi građanima, zvuči poznato? Onda sledi sređivanje Balkana, dosta ste pravili gluposti, OVO JE EVROPA! I uživam u ovoj predstavi! Ujedinjena Evropska država je stavka u koalicionom sporazumu nove Nemačke vlade, slučajnost?
  • /

    01.03.2022 00:02
    /
    jes bas, demilitarizaciju pa da je onda pretrci.
  • Лиманац

    28.02.2022 22:24
    Мир је најбоља опција, али искључиво уколико је утемељен на правди и решеним проблемима. У супротном, био би само привидан и неодржив.
  • Sremac

    28.02.2022 21:40
    Ja bih pristao da sam Ukrajinac. Pod uslovom da Rusija izvrši deputinizaciju i demokratizaciju. I da im Ukrajinci biraju parlament. I da Kaliningrad pripadne Poljskoj. Eto.
  • Nenad@

    28.02.2022 21:33
    Blago tebi pametnom
    Sve tacno ...od A do Š..slobodni svet skinuo masku i preko Ukrajine krece totalno unistenje Ruske Federacije....puko vam 3.Rajh ode i ovaj 4.Rajh sto vise stisnete Ruski narod pre ce te svi skupa zajedno sa Amerikom otici tamo gde vam je mesto u "proslost" ps Nebi vas Rusija dirala da niste nasjeli na anglosanksonska obecanja ako vam Bajden i Sttenberg Džonson Šmit brat a Vladimir dušman...onda neka tako i bude
  • .

    28.02.2022 21:31
    Plasi me nastavak SNS botovanja za Putina
  • Pk

    28.02.2022 21:01
    Jg
    313
    28.02.2022 • 18:07
    Ništa od dogovora
    Putinovi zahtevi su legitimni i logični. Ne verujem da će se Zapad s time složiti. Kažem Zapad jer je Ukrajina samo pion u ovom konfliktu.
    Ovo je nivo paramecijuma.
    Šta ima Putin da zahteva od suverene Ukrajine? Ništa!
    Potpisujem da bi ti bio na strani Rusije i kad bi napao Srbiju. Vojvodina posebno
  • @Nenad

    28.02.2022 21:00
    Dopuna
    To! Samo čvrsto. Zaboravili ste još streljanje 100 za jednoga.
  • Slanina

    28.02.2022 20:21
    A gle zemare sa kačketom.
  • Đole

    28.02.2022 20:19
    Prekid vatre
    Vojska je krenula sa određenim ciljevima i dok ih ne ostvari nije realno da dođe do prekida vatre. Neće kolone tenkova i transportera ugasiti motore na sred ceste i neće vojnici prekinuti pucanje u pola rafala. Upravo zbog pregovora se ide na ostvarenje zadatih ciljeva jer se tako ostvaruje bolja pozicija u pregovaranju. Naravno, kad se proglasi primirje i započnu pregovori, logistika trči da popuni zalihe i vrši se pregrupisavanje za naredni udar.
  • Nenad

    28.02.2022 19:35
    Standard građana Rusije
    To su delovi međunarodno priznate teritorije Ukrajine. Ukrajinci neće pristati. Članice EU ,USA, Kanada, Australija... (slobodni demokratski svet) su ujedinjeni. Potencijal sankcija nije iscrpljen. Kada ruski zločinci počnu intenzivno da bombarduju prvi Ukrajinski grad, ukinuće telekomunikacioni i internet pristup rusiji, zabraniti njihovim brodovima da pristaju u luke i prolaze kroz teritorijalne vode (i Dunavom), zabraniti vozilima sa Ruskim tablicama pristup svojoj teritoriji, zabraniti ruskim državljanima pristup na teritoriju država slobodnog sveta....Isključiti rusiju iz svih sportskih, kulturnih i privrednih organizacija.Započeti proces izbacivanja Rusije iz ujedninjenih nacija... Tako se postupa sa agresorima. Ukrajinski diverzanti i snajperisti biće sve bolje i bolje opremljeni i obučeni. Povećavaće se broj ruskih vojnika koji se u kovčezima vraćaju kući. Jedini način da ruski okupatori zadrže teritoriju Ukrajine biće proterivanje Ukrajinaca i uništavanje njihovih gradova. A onda će Putin i kamarila biti gonjeni zbog ratnih zločina... Ruski narod će odlučiti da li želi da živi srednjovekovnim kvalitetom života ili će se pobuniti i ukloniti Ludog starca Putina i njegovu kamarilu sa vlasti. SLAVA UKRAJINI! SLAVA HEROJIMA!
  • Baki

    28.02.2022 19:15
    Čekaj malo, jel to neko rekao priznavanje Sudeta kao Nemačke teritorije zbog zločina nad Nemačkim stanovništvom i neutralan status Čehoslovačke?
  • bora

    28.02.2022 19:13
    @albert
    Sutra ce mo objaviti misljenje.
  • 313

    28.02.2022 18:07
    Ništa od dogovora
    Putinovi zahtevi su legitimni i logični. Ne verujem da će se Zapad s time složiti. Kažem Zapad jer je Ukrajina samo pion u ovom konfliktu.
  • Albert

    28.02.2022 17:59
    Ajnstajn
    Jedva cekam misljenje mudrih i pametnih Novosadjana.
  • Analitičar

    28.02.2022 17:50
    Rusi dobijaju Krim a Ukrajina članstvo u EU.
    Srbija i dalje "ima" Kosmet a ostaju nam Vučić i Dačić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna