Autor: Beta

Info
11.03.2022.
20:39
Rusko regulatorno telo za medije Roskomnadzor saopštilo je danas da u celoj zemlji ograničava pristup Instagramu.
  • /

    19.03.2022 09:18
    /
    ovo nije tacno posto clanke i stranice na srpskom tipa 'prvda' /jos i ruski naziv novinskog glasila/ koje otvoreno nacionalno ponizavaju ukrajince a velicaju ruse facebook po prijavi ne vidi nista sporno.

    ako ne verujete, probajte da prijavite neku od njih
  • sve

    17.03.2022 11:17
    same moralne gromade
    ostavljaju svoje misljenje. pogledajte ostale vesti. pogledajte izjave i twitove istih koje sad tu "branite". toliko otrova stvarno covek treba da bude u stanju da ispljune. za takve likove nema nade.
  • Aleksandar

    12.03.2022 17:42
    Kontra efekat
    Posle ovakvih vesti počinjem još više da podržavam Ruse. Na površinu isplivao je sav nemoral i dvostruki standardi zapada. Oni su sve isto radili i to su svi opravdavali, počevši od bombardovanja Japana atomskim bombama do danas. Ko je osudio razapinjanje na krst i spaljivanje živog Rusa na njemu, svakodnevno granatiranje Donbasa, zločine nacističkog Azova... Ne znam da li svi znaju da je jedna Švajcarska dala pravo glasa ženama tek 1970. Toliko...
  • Zebra

    11.03.2022 23:15
    Rusija je medijski proglašena krivom bez da ima pravo da se brani. Svi mediji su zavrnuti. Narod Rusije se kažnjava, otima im se imovina, izmisljaju se razne priče i stvara se mržnja! Rusi su postali jevreji u ovom ratu! Nadam se da mogu isterati ovo do kraja i kako treba!
  • Dragan

    11.03.2022 21:34
    Прави
    Прави, чисти и огољени фашизам и расизам. А шта очекивати од потомака робовласника, колонизатора, расиста, фашиста...
  • x

    11.03.2022 20:51
    x
    Ovo je toliko nemoralno i nelegalno da je tesko poverovati da je zaista tacno. Americi i njenim bilionerima je SVE dozvoljeno, oni svojom propagandom pobedjuju i internacionalno pravo i brisu i poslednje tragove razuma i objektivnosti svojih konzumenata. USA, UK i NATO je iznad UN,iznad svakog ovozemaljskog prava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna