Autor: N1

Info
18.03.2022.
17:55
Ministarstvo rudarstva i energetike je saopštilo da geološki inspektor u Gornjim Nedeljicama kod Loznice vrši terenski nadzor.
  • Dragan

    19.03.2022 09:43
    Ah
    Inspektor sa "nadzornim subjektom" što bi rekli Rio Tinto.Otkad okrivljeni sarađuje sa nekim koji vrši istragu ?Naravno i konc logori su bili u skladu sa zakonom koje je pisao Himler.
  • White

    19.03.2022 05:44
    Posle izbora kompanija volsebno dobija dozvolu za sve radove. To je nas mali lazovcic...
  • Slobodni Liman

    18.03.2022 18:20
    Znači prvo "su meštani Gornjih Nedeljica zatekli u svojim njivama predstavnike Rio Tinta" a nakon što su meštani prijavili N1 "Ministarstvo je pozvalo meštane Gornjih Nedeljica, predstavnike NVO i vlasnike imanja na kojima su bile istražne bušotine da inspektoru prijave i ukažu na licu mesta na lokacije, ukoliko postoje, na kojima nije izvršeno vraćanje zemljišta u prvobitno stanje."?
    Pa ovo je prevršilo svaku meru! Više se ni ne trude da sakriju da nas rade, prave ludim i da nastavljaju aktivnosti sa Rio Tinto!
    Ljudi!!! Izbori! Sklanjajmo ovo zlo, ovu pošast i nesreću!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna