Autor: Beta

Info
26.03.2022.
12:07
Kandidat koalicije "Moramo" za predsednika Srbije Biljana Stojković poručila je u Leskovcu da se Srbija probudila i da više neće stati.
  • 1

    29.03.2022 00:21
    yt
    Za one koji ne znaju, ova gospodja je jedna od "pravednih aktivista" koja je skrnavila spomenik srpskom Patrijarhu Pavlu kacenjem kecelje o abortusu. Bez obzira da li ste religiozni ili ne, skrnavljenje spomenika je cin primitivizma. Finansiraju je razne NVO. Imala je mnogo kontroverznih izjava,izmedju ostalog i tu da RS ne treba da postoji. Neshvatljivo je da neki brane pravo glasa Srbima u RS, obzirom da bi buduci predsenik Srbije direktno odlucivao o njihovoj sudbini, jer je Srbija garant dejtonskog mirovnog sporazuma. I Srbi na Kosovu i u RS,kao i oni u dijaspori, moraju da imaju pravo da odlucuju o svojoj sudbini.
    Ekvivalent toga bi bio kad bi se glasalo iskljucivo u centralnoj Srbiji o sudbini Vojvodine, kojoj bi se ukinula autonomija, a da Vojvodjani nemaju pravo glasa.
  • Kole

    26.03.2022 15:48
    Ko to tamo spava
    Srbija se probudila i otvorenih očiju gleda u bidučnost.
    Gdja Stojković i Gdin Heljenović kanda spavaju i pre spavaće sve a mnogo toga im se privida.
  • 3. April

    26.03.2022 14:45
    Moj glas za gospodju Stojkovic, pristojna je, dostojanstvena, normalna, susta suprotnost aktuelnom predsedniku!

    Drugi krug Ponos do pobede!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna