Autor: 021.rs

Info
07.04.2022.
08:03
G. F. (55) iz Loznice zhapšen je zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica.
  • Nataša

    07.04.2022 10:03
    Propisi đaka dvojkaša
    U ovom, kao i u drugim sličnim slučajevima, odgovornost snosi i direkcija za robne rezerve, tj. njeni stranački stručnjaci sa kupljenim diplomama.
    U svim ugovorima za hranu sa RR, stoji da se rezerve moraju zanavljati i da u svako doba rok trajanja robe mora biti najmanje još za polovinu do isteka roka? To jednostavno kod nekih roba NIJE MOGUĆE, kao i kod pšenice.
    Evo primer "doktora malog", sa pirinčem, koji mora imati rok upotrebe najmanje 6 meseci unapred? gde nabaviti "svežu" robu kad je njegovo zrenje u 8-9 meseci?
    Tako i pšenica, ako se ne proda ili izmelje do maja meseca, kome to staro brašno prodati i osloboditi silose za novu pšenicu u junu-julu? Frka je nastala zbog izbora i Vučićevog obećanja stare cene hleba do 15 aprila, a posle?
  • bora

    07.04.2022 08:20
    idemo dalje
    Ajde idemo dalje sa kontrolama pa ce mo videti stvarne
    zalihe robe iz robnih rezervi.U svakoj opstini ce mo imati
    kradju.
  • Marina

    07.04.2022 08:11
    Dali u ovoj drzavi ima iole neko posten? Same novosti o ubistvima, kradjama, silovanjima, prljanjem studenata u N.Sadu, divljanje automobilima i ubijanje dece na prelazima za pesake. Ne hvala nekulturi i provincialcima koji su se doselili u grad. Bjezim odavde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna