Autor: Beta

Info
10.04.2022.
15:54
Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Usame Zukorlić rekao je danas da analize dve inostrane laboratorije pokazuju da njegov otac, osnivač te partije, Muamer Zukorlić nije umro prirodnom smrću.
  • Pa-Pa-Paranoja

    11.04.2022 00:09
    Oduvek, ali ODUVEK je linija gotovo besplatne Ruske odbrane bila u Srbiji.
    Dok god je Srbija bila generator nestabilnosti na Balkanu Rusija je bila sigurnija.
    Čim je Vučić potpisao Brisel i Tiranu (zbog nereda samit je premešten u Elbasan, setite se!) i stavio 10/10 Srba sa Kosova pod kontrolu - krenula je Ukrajina.
    Sklon sam da tvrdim da ovo više odgovara Rusima.
    U mjesecu Ramazana.
  • Steva

    10.04.2022 22:35
    sumnjivo
    Oliver Ivanovic, Vladimir Cvijan, Muamer Zukorlic, nastavi niz...
  • Slobodan

    10.04.2022 21:12
    Od prvog momenta,po objavi da je muftija preminuo,nije mi bilo jasno zašto nije izvršena obdukcija???To bi trebalo da bude logično,s obzirom da je pokojnik preminuo na javnom mestu,a nikada se nije pominjala nikakva bolest.Treba utvrditi ko je potpisao umrlicu,i dao dozvolu za sahranu bez obdukcije.
  • Sabit Memedoski

    10.04.2022 18:22
    Sabit Memedoski
    Kao religiozni,covek Islamske religije,mogu slobodno reci da ako ima,sumnje na sumnjivu smrt po Islamo je dozvoljena,ekskumacija,pokojnika! Jer sve ostalo,spada u neke teorije koje samo,mogu potpirivati neku,bojazan i mrznju! Sve ostalo je cista,laz za ljude skromnog obrazovanja i za one ljude koji su skloni,pricama bez dokaza! Kao sto,sveta Muslimanska knjiga,Kuran kaze,uci,uci i nepricaj za nesto sto,nemas potpore ili ti dokaza! Ovo sve znaju,ljudi koji su izucili visoke skole Teologije! Komo ovo ide u korist ili interes...pogotovu u vreme,Ramazanskog posta???
  • Sale

    10.04.2022 18:10
    Sale
    Po meni porodica,Zukorlic nebi trebala,davati izjave na ovu temu dok traje,najsvetiji mesec,Ramazan za Muslimane! Ako imaju,sumnje to se,sa danasnjom medicinom i naukom,vrlo brzo otkrije! A ne ovako,davati pausalne izjave bez ikakvih naznaka za ubistvo sem teorija zavera,itd!
  • Eon

    10.04.2022 17:51
    Setite se Olivera Ivanovića
    Za eventualno ubistvo odmah se optužuju SAD i Rusija. Ima i drugih kandidata za sumnjičenje, koji su bliže mestu događaja.
  • EPS

    10.04.2022 17:30
    Racun za Struju
    Ko zna sta je. Nadam se da ce se otkriti istina u sto kracem roku
  • dogodine u Botošu

    10.04.2022 17:21
    Branislave, kako odmah pucas na Ameriku? Zasto mislis da nisu Rusi. Zna se da je Putinu u interesu da destabilizuje Balkan... Izliv rusofilije na mozak ume da pomuti normalno rasudjivanje.
  • Mrki

    10.04.2022 17:01
    Svaki treci
    U srbiji je otrovan teskim metalima.otrovali nas ovi koji danas "brane" ukrajinu.a trujemo se hranom od kako nema kopanja po njivama nego se prska I koristi hibridno seme.
  • Branislav

    10.04.2022 16:42
    Zukorlic otrovan, Rasim jedva preziveo saobracajku, obojica radili na smirivanju tenzija izmedju Srba I Muslimana...I na miru u Raskoj...zanimljivo...znamo ko je glavni reziser svetskih problema...SAD...
  • BGD 011

    10.04.2022 16:27
    Sumnja postoji...
    Ja sam za istinu. Jer ako je istina da je gospodin Zukorlic otrovan, to bi bio pokusaj drzavnog udara, jer je pokojni Zukorlic bio na funkciji potpredsednika Skupstine Srbije. Dakle, politicko ubistvo. Ko je, i da li je neka relevantna ustanova u Srbiji obavila strucnu analizu (obdukciju) nakon iznenadne smrti gospodina Zukorlica? Meni nije odavao utisak srcanog bolesnika, a poslednji put sam ga gledao na RTS-u u emisiji "Rec na rec" i bio je sasvim oran i pun energije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna