Autor: Beta, Biznis i finansije

Info
25.04.2022.
15:12
Korupcija u Srbiji je razrađen sistem od dna do vrha, koji delotvorno urušava institucije i vladavinu prava, piše mesečnik "Biznis i finansije".
  • Ljilja

    28.04.2022 08:03
    Guverner
    Složila bih se sa analizom prof.Šoškića,ali bih ga podsetila da je takvo stanje bilo I u vreme kada je on bio guverner NBS. Ne pamtim da je nešto preduzeo da se to stanje popravi ili bar nije javno iznosio mišljenje o stanju u društvu kojem su lopovluk i korupcija bili isto kao i danas.Tako da...
  • Steva

    25.04.2022 17:22
    Odlična analiza gosp. Šoškiću koja razumnog čoveka nemože ostaviti ravnodušnim iako smo svesni svega toga, takođe smo svesni da smo kao narod nemoćni da bilo šta uradimo po tom pitanju, po pitanju promena u društvu. Tako da to nam je, što nam je, mladi i školovani ljudi odleze a stari mole Boga de se ne zarati i da ostatak života prožive koliko-toliko normalo. Nemože se graditi država na trulim temeljima, a za to treba da se "zahvalimo" miloševiću i njegovom nasledniku koštunici. A sve ovo ostalo što je za njima došlo je išlo utabanim stazama uz poznati slogan; Ako je narod istrpeo miloševića i koštunicu, istrpeće i nas,a posle nas će doći opet neki drugi,ili treći,a najvažnije od svega je da mi koji smo sada na vlasti ne odemo praznih džepova,odnosno da uštekamo koje milionče evra u nekim inostranim bankama.
  • Rkekoke

    25.04.2022 16:59
    Ahahaha
    Samo da doticni gosp. Soskic nam ne soli pamet. Bio je na vlasti a mi pamtimo kako je radio i ponasao se. Uostalom pa i to je uvezeno iz zapadne demokratije. Pa zar sadasnji primer to ne pokazuje. Zapad ce se boriti do poslednjeg Ukrajinca samo da isprazni svoje vojne magacine i da im vojna industrija procveta. Pametnom dosta.
  • Лиманац

    25.04.2022 16:38
    Корупција је одавно легализована, и системски је проблем - а још већи проблем је фаворизовање коруптивног понашања.

    Баш како г. Шошкић рече: поштени и вредни су одавно "глупи" и "несналажљиви"; у новије доба, постало је зазорно и бити образован... И за минорне потребе је потребна веза.

    Трагедија из које не знам ко и како нас може извући; "борба против корупције" је само шарена лажа.
  • V

    25.04.2022 15:46
    Svi ste posteni kada padnete sa vlasti.
    Vi politicari ste najkrivlji za korupciju.
    I da ti nisi profesor vec politicar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna