Autor: Beta

Info
02.05.2022.
09:24
Ministri energetike zemalja Evropske unije (EU) održaće hitan sastanak danas u Briselu jer je Rusija prošle sedmice prekinula isporuke gasa Poljskoj i Bugarskoj.
  • slican

    02.05.2022 15:10
    se slicnom
    raduje. dakle, komentatori su mali matori zlobni patuljci. Nafta se da resiti jako brzo, gas ce se isto resiti na ovaj ili onaj nacin. A rusi mogu da se slikaju sa svojim resursima koje ne mogu nikome da prodaju. indijcima i kinezima zinulo dooope ali i oni nisu ni blizu musterije kakve ovima treba.
    Periferna drzava koja postaje treci svet sve vise. I to nesto savremenijeg sto je postalo u ex/buducem lenjingradu i moskvi ce jako brzo da sklizne u bedu dostojnu causeskua, gde je boks malbora bio dokaz da je neko burzuj i budzovan u vlasti.
  • pera nevera

    02.05.2022 11:17
    Bugari i Poljaci će da se greju Z drva
  • patriota

    02.05.2022 11:02
    kontrola
    Lideri EU su pod kontrolom američke korporativne fašističke bande i rade protiv svojih naroda. EU je isprdak imperije zla - USA i neizbežnih pokvarenjaka Engleza. Svo zlo dolazi iz Vašingtona i Londona.
  • Rotkvarijanac

    02.05.2022 10:29
    Pa verovatno se neće kupati, spavaće u vrećama, jesce konzerve i grejati se na suncu sve dok za
    5-6 godina nedodje tri puta skuplji američki gas... To je plan koji su veoma studiozno razradili i vidim početke uspešnog primenjivanja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna