Autor: 021.rs

Info
22.05.2022.
13:34
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak, u Beogradu, s ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kristoferom Hilom.
  • Tamara

    23.05.2022 07:04
    Veoma vazni razgovori. Bitni za nasu zemlju,dalji razvoj,napredak i poboljsanje bilateralnih odnosa. Aleksandar Vucic se istinski zalaze za svoj narod i zemlju,za bolju buducnost.
  • Vlada

    22.05.2022 20:39
    Kolonija
    Brifing sa sefom posle koga cemo jos gore ziveti.
  • @Vucic ce od Srba

    22.05.2022 19:02
    "U Ukrajini i Siriji se vidi da Amerika vojno nista ne moze Rusiji i njenim saveznicima u svetu "

    Ali zato su nama, "ruskim saveznicima", ***** milu majku 90ih.
    "Patriote" mnogo vole da galame u doba mira a u vreme rata su najvece kukavice i profiteri na tudoj nesreci. Mozes ti da umisljas sta hoces, niko ti ne brani, ali druze..spusti se na zemlju. Rusija je nevidena beda, jos imaju i nesrecu da ih vodi pomahnitali kepec sa povecim kompleksom. Nece ovo za njih izaci na dobro. Tome svedoce i ruske izbeglice.

    Rusiji sankcije svakako, posle se resiti korova i rasformirati sve ovde i poceti od nule. Svakako ne sa zardjalim i nazadnim pogledom na svet.
    Vi ste slobodni da se prikljucite nekom manastiru i da sa popadijom raspredate o svetom svetu kome pripadate.
  • Banderaš

    22.05.2022 17:22
    Skolovani prevarant
    jedan ambasador postrojava predsednika i dolazi kada to želi.Protokolarno,predsednik nema sta da prica sa jednim ambasadorom-za to postoji(postojalo je )ministarstvo inostranih poslova,ali predsednik srbije nema sta da razgovara sa ambasadorom. Takodje,nema sta da razgovara sa Tonijem Blerom,direktorom Mi6 da se nalazi u 4 oka u sedistu Britanske sluzbe!!Kada bi ja ili bilo ko od srpskih gradjana samo prosao ulicom u kojoj je sediste Mi6 nasa policija bi mogla da me pita šta sam tamo trazio.Srpski predsednik se nalazi sa disrektorem tajne sluzbe i po ustavu Srbije Udba kao zastitnik ustava mora da opozove predsednika i da trazi njegovu smenu u skupstini za to predvidjenim protokolom.Ali,nas predsednik se sastaje redovno sa Mi6 od 2012(novine objavljuju) a Udba,skupstina srbije,Vlada srbije,Vojna obavestajna sluzba srbije svi se prave blesavi,kao da je to najnormalnije na svetu da predsednik jedne suverene zemlje kontaktira tajnu sluzbu druge drzave.Banana je blagi izraz za opis srpske države.
  • Marija

    22.05.2022 14:45
    Radujemo se tom sastanku i čekamo rezultete!
  • Vucic ce od Srba

    22.05.2022 14:25
    napraviti Kurde
    Sankcije Rusiji su prvi korak koji ce od Srba na kraju napraviti Kurde. Posle uvodjenja sankcija Rusiji za 3 dana krece novi ultimatum, kao sto glasanje u UN-u protiv Rusije je drzalo vodu 3 dana i umesto da su zahvalni sa zapada sledecih 30-40 god zbog tog glasanja, oni za 3 dana nastavljaju nove zahteve. Onda ce Srbija da uvede sankcije Kini zbog Tajvana. E onda smo njihovi, odvojili su nas vojno od istoka. Krece otcepljenje Kosova, i ukidanje Republike Srpske. Dok se to bude potpisivalo u Briselu, jos u hodniku ce Vucicu da cestitaju i usput da mu pomenu Sandzak i Vojvodinu. Otcepice se Sandzak i Vojvodina i ukinuce Srpsku Pravoslavnu Crkvu. Na kraju ce se rasparcati Beogradski pasaluk izmedju okolnih drzava. I Srbi ce postati Kurdi, a Vucica ce da posalju u Hag da mu se sudi za ratne zlocine. Ovo moze samo da se izbegne odbijanjem ultimatuma za uvodjenje sankcija Rusiji, ili svrgavanjem Vucica ako to uradi i razumni prelazak na stranu Rusije i Kine da nas stite, sto njima nece biti tesko jer imaju resurse vojne i finansiske za tako nesto. U Ukrajini i Siriji se vidi da Amerika vojno nista ne moze Rusiji i njenim saveznicima u svetu
  • Tjax

    22.05.2022 14:23
    Maši repićem
    Sigurno ćeš dobiti i poslasticu av av veseli
  • 9

    22.05.2022 13:46
    Klečanje
    u najavi. I što bi rekao keramičar izBIJA-nac .......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna