Autor: Euronews Srbija

Info
23.05.2022.
16:52 > 16:46
Stručnjaci za veštačku inteligenciju napravili su alat uz pomoć kog zdravstveni radnici mogu da prepoznaju koji pacijenti su u najvećem riziku da umru od korona virusa.
  • Mihajlo

    25.05.2022 09:38
    AI
    Vestacka inteligencija je odlican alat ali ipak samo alat. Imam utisak da se previse daje znacaj vestackoj inteligenciji, u smislu da je to resenje svih problema i pitanja. Samo ubacis podatke i puf eto odgovora. Dobijes odgovor, ali ne sme mu se bespogovorno verovati. U najboljem slucaju moze da koristi kao polazna osnova za dalje ispitivanje inace cemo doci u situaciju da nam racunar odredjuje ceo zivot. Ljudi nisu skup algoritama vec skup bezbroj promenljivih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna