Autor: FoNet

Info
25.05.2022.
21:34 > 21:36
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) osudila je skandiranje navijača protiv glavne i odgovorne urednice Insajdera Brankice Stanković na košarkaškoj utakmici Partizan - Budućnost.
  • Jeste

    26.05.2022 09:51
    li ponosni na sebe " muškarčine" u čoporu? Preskočili ste vrtic kao razvojnu fazu i male su šanse da cete odrasti. I vi sebe zovete potomcima časnih slobodarskih srpskih predaka?!???
  • Za

    26.05.2022 06:18
    Dete Partizana
    Sta bi to moglo da bude sto ce se otkriti? 13 godina kasnije? Da li ima veze ova prica samo sa nekih 13 godina ili sa 30, pa i vise? Zasto se proziva Vucelic? Da li se on mozda proziva zbog umesanosti u iszrazivacku pricu Brankice Stankovic jos od RTS emisije "Kako se postaje huligan" sa samog pocetka devedesetih, kada je lepo lice trinaestogodisnjeg deteta bilo zumirano i drzano protivzakonito, kao lice nevinog targetiranog, progonjenog clana progonjene porodice, koja je imala politicki dijametralno oprecno opredeljenje od tadasnjeg direktora RTS. Lice deteta koje su znali svi zaposleni na RTS drzano je na ekranu u gro planu bas u skladu sa naslovom? Ne. Ne radi se o predsedniku! On tada nije bio dete! Da li Brankica ide tim tragom...koji ce dovesti do - pravde, istine i suda da bismo ziveli, pa eto tu su se umetnuli na samom kraju nekog puta i neki sramotni interesi i umesanost ovih marginalaca koji su skandirali besramno, kao besramno upotrebljeni?
  • Podrska

    26.05.2022 05:35
    nasoj Brankici
    Zasto sada? Zasto nije bilo "Vucicu treneru"? Kakav je to pad? Prodaja? Predaja? Sta je sad to? Da nije nesto u sprezi sa vlastima ili sa kriminalom? Ili i jedno i drugo? To nema veze sa Veljom Nevoljom cim potice iz 2009. ili jos mnogo, mnogo ranije za onog koji o tome zna nesto i koji se proziva a cuti - Milorad Vucelic! On je dugo i u politici i u Partizanu! Na tragu cega je Brankica? Da li moramo saznati sve istine da bi nam deca zivela u miru a neko pocivao u miru?
  • O

    26.05.2022 05:13
    Partizane
    ...zar pade na ovo ponovo, posle onoga?
  • Glas razuma

    25.05.2022 21:41
    Baš bi bilo interesantno da nam Brankica objasni, 13 god kasnije zašto je ovo opet aktuelno, šta je opet isto?
  • Slobodni Liman

    25.05.2022 21:39
    Podrška Brankici!
    Tu smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna