Autor: Beta

Info
31.05.2022.
19:42
Mladima se tokom predizborne kampanje za izbore 3. aprila najviše obraćala koalicija Patriotski blok i predsednički kandidat Boško Obradović - 47 puta.
  • Dragan

    01.06.2022 03:12
    Ah
    SKOJ još postoji ?I braon košuljaši u Nemačjoj primali mlade i bila naj veća irganizacija jer je trebalo proterati što više jevreja i levičara.A da navuku cipele i potrude se da urede svoj život,da se obrazuju za to postoji ko ?
  • Dule

    31.05.2022 21:04
    Zašto Boško prvi?
    Boško Obradović već godinu dana ima reddit nalog i redovno odgovara na pitanja na r/serbia (zajednici koja ima preko 100 hiljada članova, uglavnom mladih).

    Za to vreme, kada smo pitali nekoliko puta bitnije omladince SSP/NS/DS/PSG (kojima sam ideološki bliži nego Bošku ikada u životu) zašto ne urade nešto slično, oni su pitali šta je to Reddit?


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna