Autor: 021.rs

Info
01.06.2022.
06:42
Od danas, 1. juna ukida se saobraćaj svih vozova na relaciji od Vrbasa do Sombora.
  • proka

    02.06.2022 07:36
    u vremenu Sokola
    pruga koja je stara više od devedeset godina je NE zamisliva jer, pre njih nije postojalo NIŠTA a posle njih će ostati JOŠ MANJE !!
  • Bojan

    01.06.2022 13:19
    @Troller
    U pitanju je remont pruge Vrbas-Sombor koji će se sad raditi dok nije krenulo NS-SU jer će tad biti mnogo više putnika
  • Troller

    01.06.2022 11:36
    Cek....
    Znaci nije renoviranje pruge nego bas ukidanje?Jesu oni bre ludi?I to im proslo tek tako?Auuuuu rodjace
  • Kuljanin

    01.06.2022 09:32
    Bagro!
    Poslednji ekser u kovčeg...Iz Kule se jedva može stići do Bačke Topole, Subotice autobusom, skoro svi busevi vode do Sombora ili Novog Sada, te Beograda. Nekad je saobraćala kružna linija Kula-Vrbas-Feketić-Lovćenac-Mali Iđoš-Bačka Topola-Bajša-Lipar-Kula u oba pravca, danas je naučna fantastika nekome ko nema auto stići iz Kule u Mali Iđoš, nema garancije da će biti pravovremeno bus za presedanje u Vrbasu. Ajde, ako letnji put nije blatnjav i kad ne treba da nosiš nešto kabasto, pa možeš i biciklom. Sad još i ukidaju voz do Sombora, Novog Sada...Koliko je samo studenata, zaposlenih putovalo ovom linijom decenijama...Glasajte i dalje za SNS kliku i njihove satelite, lobi autobuskih prevoznika je konačno pobedio. Zar u ravnoj Vojvodini da nema razgranate mreže pruga, pre sto i nešto godina se moglo maltene stići do svakog mesta u Vojvodini prugom, a danas...Tužan sam, uništavanje Vojvodine se nastavlja.
  • rale

    01.06.2022 07:14
    I posle neko neka kaže da ima države i van Beograda i Novog Sada. Na kraju će nam trebati džipovi i helikopteri da dođemo do nekog mesta malo više udaljenog od auto puta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna