Info
08.06.2022.
09:49 > 10:21
Nešto sam gledala kalendar međunarodnih praznika i stvarno sam se zabavila.
  • dijasporac

    08.06.2022 19:38
    U USA/Kanadi se odavno vodi racuna o ekologiji, zabranjeno bacanje smeca (sem beskucnicima, oni to mogu slobodno da rade gde i koliko hoce), zbranjeno je pusenje duvana skoro svugde ali su dozvolili duvanje isto skoro svugde, guraju nam naveliko elektricne automobile ali zato ne ulazu ni $ u toplotnu izolaciju kuca ( vi to bese zovete energetska efikasnost?) a kao apsolutnu novotariju od N.godine definitivno su izbacili koriscenje jednokratnih PVC kesa u trgovinama... sem ako ih ne platite 5 centi po komadu - znaci mozes da zagadjujes sredinu sa PVC-om ako to platis.

    Uostalom po tom principu funkcionise i globalna borba protiv emisije stetnih gasova u atmosferu, drzave koje navodno ucestvuju u toj akciji dobijaju kvote koliko mogu ispustiti miliona tona gasova u atmosferu a ako ih predju dobiju neke blage novcane penale. A najbolje je sto njihovu emisiju stetnih gasova same drzave kontrolisu i same sebe prijave ako su bile tog meseca raspusne.
  • Tina

    08.06.2022 19:10
    Bravoo
    Bravo za tekst Slađana!!!Samo tako nastavi.Raširi krila i poleti.Obraduj nas svake,srede dobrim i sve boljim i boljim tekstom.
  • Hattori Hanzo

    08.06.2022 16:00
    Ide život svojim tokom
    ...ovako je zadnjih dvesta godina, fekalije u Dunav se ispuštaju (moja deca i ja volemo da se kupamo u istom :))), zagađeneje od automobila (to je novina), kadgod grejanje na ugalj ( udišeš kancer konstantno). Što kaže rahmetli Janis Joplin "It`s all the same fucking day, man"...
  • Cane

    08.06.2022 13:05
    BRAAAVO
    za tekst. Mada ajd Galija još i nekako.
  • Zemlja čudesa

    08.06.2022 11:41
    Možda?
    Jedna od mogućih opcija, pored spamovanja, je i da češće gađamo vlast vodom iz Dunava. Tada će sigurno povesti više računa, jer što je Dunav čistiji njima će biti prijatnije i bezbednije.
  • Skimmer

    08.06.2022 11:30
    Bravo
    Sjajan tekst.
  • Lidia

    08.06.2022 11:15
    Ako zelite..
    ...makar kakav doprinos da date:
    * u H&M pohabanu odeću i uopšte tekstil
    * plast.flaše i iskorištene baterije u Lidl
    *čepove sa plast.flaša u DM
    * ulje posle prženja možete da skupljate u flašu od omekšivača (nešto sa širokim grlom da vam bude lakše) pa kad napunit, nosite Tatama Novosađanima
    *na pijacu veliku torbu, sve što je čvrsto (krompir, luk, jabuke, krastavce..) neka vam vagaju bez kese pa samo u torbu krk!
  • Nekad

    08.06.2022 11:14
    secam se , krajem maja i u junu gradom se širio miris lipe u cvatu, sada "miriši" na kontejnere, izlučevine voljenih nam četvoronožaca, pa moram da se "parkiram" direkt ispod krošnje lipe i dooobro "onjušim" cvetice i uverim se da još uvek mirišu.A pre tog "parkiranja" , "snimim" travu da ne "skrnavim zaostavštinu" kucnih ljubimaca.
  • Sremac

    08.06.2022 10:20
    ... ali Frajle i Galiju.... :)))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna