Autor: Tanjug

Info
13.06.2022.
17:48 > 18:19
Evropa će morati da koegzistira sa Rusijom nakon završetka sukoba u Ukrajini, rekao je šef evropske diplomatije Žozep Borelj.
  • Dragan

    14.06.2022 06:28
    Ah
    Pro ruska spodoba i a i obimu i Rusiji.Nema razgovora dok Rusija ne plati ratni odštetu Ukrajini.A ovaj nek grli Putina.Opšte poznato da Francuska i Nemačka podrivaju mere sankcija (RTL)
  • Sudeci

    14.06.2022 06:04
    po ovim komentarima
    ...bice nastavljena komunikacija sa Rusima, ali ce za vjek vjekova biti otezana komunikacija sa Srbima. Nikada im nece biti oprosteno njihovo javno, pogresno i maloumno eksponiranje koje se zvalo - Srbi su veci Rusi od Rusa i u sunovratu i teskim greskama ruske politike! Za Srbe i jeste najbolje da se utope u neki drugi narod i da nestanu i kao sadrzaj i prostor a ne da budu tretirani kao - drzava parija!
  • Лиманац

    13.06.2022 22:11
    Ми и сада комуницирамо са њима, захваљујући томе што им нисмо увели бесмислене санкције попут ЕУ.
  • Мунгос

    13.06.2022 20:21
    Овај високи политичар из ЕУ је смислио генијалну реченицу: „Када се рат заврши, мораћемо да комуницирамо са Русима“. Уствари, није то он смислио, то му је шапнуо (чули смо-прочитали) његов сорошоидни газда Хенри Кисинџер. Као да је рекао са паметним изразом лица: „Када престане да пада киша и облаци се разиђу, улазимо у сунчани интервал“. Тате, тате, с'к је велика оскудација.
    Значи, када се рат заврши, Борељ ће да комуницира са Русима, вратиће Достојевског у библиотеку, и полако тихим гласом објаснити Русима зашто неће моћи да им втати све што им је опљачкао.
  • Mile Sauer

    13.06.2022 20:18
    Da pricate ?!?
    Posle oduzmanja firmi, jahti. blokada, sankcija, ponizavanja, poziva na rusenje legalne vlasti ( kakav god da je je legalna i legitimna voljom
    naroda) ja bih vam rekao :
    MRS bre !
  • Zemlja čudesa

    13.06.2022 18:03
    Kakav optimista
    Na osnovu čega zaključuje da će Rusi hteti da razgovaraju sa EU nakon svih ovih ucena, pretnji i pljačke ruskih aktiva? Nije EU jedina na svetu, hrana i energija trebaju celoj planeti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna