Autor: Beta

Info
14.06.2022.
21:57 > 22:03
Evropska komisija (EK) je saopštila da će komesari u petak usvojiti preporuku o tome da li Ukrajini, Moldaviji i Gruziji odobriti status kandidata za članstvo u EU.
  • ns

    15.06.2022 17:20
    Inace na jednom stranom sajtu se mogu cuti osude i kritike Nemaca na politiku Von den Lajen kao jedne od najkorumiranijih EU i nemackih politicara. Njen otac je poznat po koruptivnim aferama u Nemackoj. Setimo se afere sa fajzerom i obaveznim vakcinama. Sto se tice zapadnog Balkana tu prednjaci Hrvatska koja ne moze da se poredi sa Srbijom kad je u pitanju zaš. živ.sredine a i EU ima interes od izlaska na more. Mi nemamo more,nismo po standardima EU,prema tome nemaju interes da nas prime. Jedini koji ima interes od zemalja na Balkanu je NATO koji zeli da trenutno prikljuci BIH i Srbiju u NATO zbog potencijalne pretnje od sirenja ruskog uticaja. Cini mi se da im je prioritet BIH zbog blizine Jadrana. Kad su u pitanju mocne sile ne pitaju vas sta vi zelite, vec sta oni zele.
  • Пеле

    15.06.2022 08:34
    Ако приме ову полудржаву онда морају и нас са Косовом и Метохијом. И да повуку признање тзв Косова.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna