Autor: Hina

Info
15.06.2022.
07:00
Nemački Vrhovni sud presudio je da srednjovekovna skulptura s uvredljivim antisemitskim obeležjima može da ostane na pročelju crkve u gradu Vitenbergu.
  • NN

    15.06.2022 17:56
    istorija
    Istorija je puna krvavih i teških događaja! Prepuna! Izbrisati se oni ne mogu, izmeniti se takođe ne mogu, mada se u poslednje vreme često pokušava, ali se nešto iz njih može i naučiti - naročito kako ne ponoviti! Brisanje istorije postoji samo kod Orvela, mada je to ono što se sad zove distopija, a evo skoro i u Americi, ali Amerika i nije baš neki uzor! Možda je i dobro da spomeni na neke događaje ostanu kao trajno podsećanje i opomena, a veća je opasnost da će se ponoviti ako se svi tragovi izbrišu!
  • Aleksej

    15.06.2022 07:46
    nazi...
    ...bili i ostali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna