Autor: Biznis.rs

Info
19.06.2022.
19:13
Upozoravajućim pozivima i pismima agencije za naplatu potraživanja često opominju građane zbog zaostalih dugovanja.
  • Jelena

    21.06.2022 19:09
    Vode Vojvodine
    Poštovani
    Posle 5 godina potražuju sredstva odvodnjavanja, šta su radili toliko, efikasnost nula
    Da li sam mogla da ne platim?
  • Stanko

    19.06.2022 20:13
    Stanko
    Svima je sve jasno odavno! Gradjanin nema nikakva prava bukvalno!!! Naplacuje se sve i svasta jos od pre 12,godina sa zelenaskim kamatama!!! Popisu ti auto,stan,plac...bilo sta stose vodi na"duznikovo"ime!!! Bojim se dace ovaj kriminal pod zastitom drzave jos vise uzeti maha jer ova inflacija pola maroda siromasi sve vise i covek je prinudjen sem struje da nema od cega vise da plati jer ostaje bez hrane!!! Damo u zadnja dva meseca znam dosta ljudi koji rade za 350,500 evra i penzionera sa 23,28 hiljada nemogu da placaju komunalije i na meti su Izvrsitelja koji ih stalno plase pismima,rokovoma,kamatama,iseljenjima,policijom....nejce ovo sve izaci na dobro,nimalo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna