Autor: Beta

Info
22.06.2022.
22:05
Američka informatička kompanija Majkrosoft saopštila je danas da je u 42 zemlje koje pružaju podršku Ukrajini identifikovala "stratešku špijunažu" hakera koji rade za Rusiju.
  • Mozga bez

    03.07.2022 18:29
    @w/e

    Pročitaj ponovo moj komentar: 1-Microsoft postoji 40 godina, 2-Azure pokreće svet (ne samo Azure, normalno).

    Sada pročitaj svoj pogrešan zaključak i shvatićeš ono što nisi shvatio prvi put: nisam rekao da Azure postoji 40 godina.

    A što se tiče obaranja kompa, vidi ovo: obaranje kompa, obaranje kompa, obaranje kompa, obaranje kompa!
  • w/e

    23.06.2022 20:49
    @mozga bez
    Koliko sam upoznat sa cloud-om ne bih se slozio ni da Azure pokrece svet, niti da postoji 40 godina. S obzirom na brojne namerne i nenamerne propuste u bezbednosti, definitivno su nekompetentni i sluze za spijunazu. Primera radi, i dalje je dozvoljeno kreiranje korisnickih naloga bez sifre, dok je gotovo nemoguce gasenje automatskih update i gasenja telemetrije.

    Citajuci termin "Obaranje kompa," mogu samo da pretpostavim jos jednog nekompetentnog "Strucnjaka."
  • мозга без

    23.06.2022 11:53
    Microsoft cloud pokreće svet. Ja bih rekao ako je neko na meti napada hakera onda to mora biti Microsoft. Pa valjda nešto znaju ti ljudi ako je firma opstala četiri decenije, neće biti da ih finansira lično Sotona samo zato da bi srpskom komentatoru oborili komp dok gleda pornjave.
  • w/e

    22.06.2022 22:57
    lol
    Microsoft i dalje pravi 'anti-virusni softver' zvani windows defender. Cemu bilo kakva dalja rasprava o njihovoj kompetentnosti u sajber bezbednosti? Vecina eksploita koji postoje u Windows OS su planski napravljeni bas od strane Microsofta za svrhe spijunaze, ili kako je oni nazivaju "Telemetrija" i "Izvestavanje (Slanje podataka)" o raznim nebitnim stvarima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna