Autor: 021.rs

Info
23.06.2022.
08:28
Beogradska policija intenzivno traga za, za sada nepoznatim muškim osobama.
  • D

    24.06.2022 20:59
    @Zemlja čudesa
    Ovo je klasičan primer balkanskog inata.
    Da bi se nešto promenilo u institucijama (ili bilo gde), prvo narod treba da pokaže dobru volju i jedinstvo. Tek sa takvim primerom narod ima jak argument da kaže "[institucijo] moraš i ti da radiš svoj posao".
    U protivnom se dobije obrnuti efekat, gde svako pljuje svakog i čeka drugog da uradi nešto uz izgovor "zašto ja, nije moj posao".
    I? Pa prođe život. Evo, meni je prošlo 40 godina i sve je isto kao i kada sam bio klinac.
    Moram samo da podsetim na jednu stvar (što je i odličan primer) - biciklistička inicijativa se lepo organizovala i dobijaju šta god da traže, dok porodilje još uvek jedu ono sra**e od hrane. Dakle može se sve, samo se treba okupiti i dovoljno smarati institucije, a ne čekati.
  • Komsija

    23.06.2022 11:26
    Slab ulov
    Recimo da sam prijavljivao prvog komsiju koji je ujedno uzurpirao tudju kucu i bavio se proizvodnjom razih opijata gde su se jos skupljali i razna sumnjiva lica, dobijao sam odgovor da je slabo krivicno delo. Pored saksija na terasi i svega cemu sve to vodi, galami,glasnoj muzici svinjcu u kuci i oko kuce, to i dalje nije bio signal da reaguju. A tek konflikata izmedju doticnih komsija..sve to nije dovljno bilo.
    Tek kad je dosla elektrodistribucija i ustanovila da se struja ne placa, iskljucivsi im struju, sami su otisli.
    Eto toliko servisu za bezbednost gradjana!
  • Komša

    23.06.2022 10:25
    E da vidimo
    Zašto tako ne objave ime, prezime i sliku narko dilera pa da znaš ko ti je u komšiluku. Za njih postoji pretpostavka nevinosti. Katastrofa.
  • Zemlja čudesa

    23.06.2022 09:25
    Mogli bi malo i sami da rade posao za koji su dobro plaćeni umesto da smo "svi u odbrani i zaštiti". Ionako će posle na sva zvona da udare u priču kako su "operativnim radom priveli opasne kriminalce".
  • Ko?

    23.06.2022 09:14
    Ja
    Ovaj što kod mene izaziva opštu opasnost izgleda malo drugačije, malo je višlji ima naočare i nekako drži prste ruku ispred sebe spojene nekako, i da pravi velike pauze kada priča mada se to primeti kada su mu usta otvorena nije moguće odmah to primetiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna