Autor: TASS

Info
26.06.2022.
10:32
Američki proizvođač obuće i odeće Najki odlučio je da napusti Rusiju, saopštila je kompanija na svojoj veb stranici.
  • @Pero

    28.06.2022 08:02
    Ne brigaj brige. Space X je vec svetlosnu godinu dalje od ruske zastarele tehnologije koju su uzgred ameri odavno procesom reverse tehnologije upoznali. Nije tajna kako da naprave iste te motore vec pitanje kurtoazije prema partnerima u svemirskoj stanici (nisu kinezi da samo ukradu patente). Sve ostalo je prica ruskih politicara i bajka za njihove krezube… mocna Rusija, bau bau. Svet ce samo nastaviti da gazi svemir bez njih i tacka.
  • Pero

    26.06.2022 23:03
    Najk napušta Rusiju
    Rusima toliko pište mu.a da se čuje sve do NASA centra ,u kom' se upravo spremaju američki astronauti, za ko zna koji put let na MESEC al' jbg. nedaju im pokvareni rusi raketne motore,pa će morati na svojim metlama u kosmos.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna