Autor: Beta

Info
27.06.2022.
15:01
Rumska policija saopštila je da je uhapsila A. L. (36) iz tog grada zbog izazivanja verske, rasne i nacionalne netrpeljivosti.
  • Budimo normalni!

    28.06.2022 14:01
    100% za Novi Sad!
    A sta da se radi, lipotani moji, sve ovo je posljedica neraciscenih racuna iz nedaleke proslosti. I ovo ce se samo nastavljati u nedogled, a zivot ce teci u medjuvremenu svima nama, kao rijeka koja stalno mijenja vodu. Znate li da je najpoznatiji simbol Rume, nekadasnja zgrada Hrvatskog Sokola, koju su Rumski Hrvati izgradili pocetkom 20' stoljeca kao simbol otpora germanizaciji i madjarizaciji slavenskog puka Rume. Na otvaranju te zgrade, recitirani su ulomci Jovana Jovanovica Zmaja, Deka i unuka, dakle nikakvih medjunacionalnih problema nije bilo, bas suprotno. Ta ista zgrada je nakon 2.w.w. postala Ddom JNA, a u zadnjih 30'+ godina je bila u groznom stanju, derutna i podsjecala je na sramotu Rume. Ipak je nedavno zablistala u punom sjaju, i danas je obnovljena i u njoj je gradska knjiznica, da li ce biti jos nesto, ne znam, ali vjerojatno hoce. Zar to nije sjajno ? I onda se pojavi ovakav glupan. Nazalost, nista cudno. U isto vrime, lipi moji, u Pozegi u Hrvatskoj se odvija nekakva smotra KUD ova ili tako nesto, na kojoj nastupaju predstavnici nekoliko drzava, medju njima i oni iz Srbije, i vidi vraga, neki glupan se popeo na jarbol i skinuo Srpsku zastavu s jarbola, netko ga je snimio i poslao Index.hr, tako da je to jedna od vijesti danasnjeg dana. I tako zivot kao rijeka, nastavlja da tece i mi skupa s njom nestajemo u bujici vode. Lp za NS :)
  • pera

    28.06.2022 08:29
    ..
    Pa kakve veze ima, to je samo slovo, kao i Z ahahahah
  • Petrovic Milica

    28.06.2022 05:54
    I nas komsija od kako sam dosla poceo sa U i tipicnim provincijskim nacionalizmom a on bolan nebio dosli njegovi iz Prnjavora a glumi velikog Srbina. hahaha Najsmesnije je sto bas ti nepismeni nekulutrno odgojeni se tako ponasaju. A ovom sad lepo dajte da kreci sve zidove po gradu sa belom bojom gde god su grafiti. Na ovom suncu. Nece mu pasti na pamet opet ovakvo ponasanje.
  • Trta

    27.06.2022 16:34
    Bagra na sve strane
    Dokle ce nas svadjati, naconalizmom zatrovana bagra.
  • Jovica

    27.06.2022 16:09
    Neupucenost
    Neka pacijenta neko obavesti da je svoju braonisanje usmerio na pogresnu stranu.
    RTV je odavno pod debelom kontrolom ove desnicarske vlade
  • Zovem se Stevo

    27.06.2022 15:34
    Inače
    Posle non-stop puštanja na TV šta priča Dijana Hrkalovi, ne sve treba biti spreman.
    Nije ovo država gde se može slobodno živeti.
  • zemlja

    27.06.2022 15:08
    nelecenih psihickih bolesnika
    Kakvom tuzilastvu bre, direkt u Lazu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna