Autor: Beta

Info
28.06.2022.
22:59
Vođe NATO-a se spremaju da na zasedanju u Madridu utvrde da je Rusija Atlantskom savezu "najveća direktna pretnja za bezbednost", a Kina "izazov za bezbednost, interese i vrednosti", pišu komentatori.
  • Обсервер

    29.06.2022 12:53
    Други поглед
    Ни рат, ни мир. Невидљива мафијашка рука је узурпирала моћ, преко ове организације, само цеди лову од тих несрећних, а богатих држава. Кад Африка постане богата и тамо ће се инсталирати ! Нигде се не чује у свету, о некој мафијашкој афери. Мислите да су се примирили ?
  • beli

    29.06.2022 07:20
    brokoli su hrana
    NATO je prvenstveno savez demokratskog sveta za odbranu od rusije a kako se ispostavlja sada i kine.Nazalost to je neophodnost danasnjeg sveta.Analiticari svasta pisu novine prenose.Citali ste i ucili kako je Hitler opravdavao porobljavanje evrope i sveta a analiticari se pravili ludi i to mu opravdali cinjenicom da je mirovni ugovor nepravedan.Kapitulacija nikad nije pravedna.Ne treba biti genije da bi se to razumelo.Sada na isti nacin pokusavaju da relativizuju rat rusije protiv Ukrajine.Putinu se ne svidja sto su Ukrajinci izabrali glumca za predsednika a on im je lepo poslao svog coveka od poverenja.Kine sto se tice poznata je njena sklonost ka demokratiji.Imate primer u Zrenjaninu da ne idete daleko.U stranoj semlji izigravaju siledziju.Zamislite kako je tamo?
  • Zemlja čudesa

    28.06.2022 23:39
    Glupo pitanje
    Ne vidim u čemu je dilema - vojni savezi se formiraju da bi ratovali i osvajali. Koliko će biti uspešni u tome zavisi od toga na koga su se namerili. Tako je bilo oduvek, dok nije bilo atomske i hidrogenske bombe koja ima ulogu "izjednačivača". Nije više neophodno biti vojna supersila, dovoljno je posedovati pouzdan sistem koji će isporučiti nuklearku na glavu neprijatelju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna