Autor: Danas

Info
05.07.2022.
21:31
Najveći rast broja zaposlenih u EU, između prvog kvartala ove i prošle godine, bio je među pomoćnicima u pripremanju hrane, sa rastom od 25,1 odsto, objavio je danas Eurostat.
  • Sabahudin

    07.07.2022 17:07
    Omerović
    Mlada Vojvođanko, tek učlanjenjem i aktivizmom u vladajućoj partiji (nekada u SPS, DS a sada u SNS) ostvarujete mogućnost da se zaposlite za ono za šta ste se školovali. Takođe, postoji mogućnost da i bez potrebnog obrazovanja postanete deo političke elite što podrazumeva da ste na preplaćenoj poziciji u nekoj državnoj službi... Tako je bilo, jeste i biće...
  • Dragan

    06.07.2022 07:49
    Al
    Lepo Jadranka Kosor bivša predsednica Grvatske reče -da je više pameti da Srbija i Hrvatska zajedno uliže pare i zajedno proizvode hranu kojoj cena raste bili bi naj bogatiji.Ali nas žene ne slušaju.
  • Z13

    06.07.2022 07:36
    Nazad punom parom
    A mi smo od nekadašnje države postali Smrdistan.
  • predrag

    06.07.2022 07:30
    Bravo za @ Mlada Vojvođanka
    Jos niko nije odgovarao za tu vele-izdaju, sve sto rade zadnjih 35 god.
    Bez nabrojanih zanimanja nece biti standarda za narod, bice samo za vlast, švalerke i huligane ..od poreza.
    Svaki potez sto rade - sve su suprotno od zdravo-razumskog. Gledam juce, deli 32.ooo mesecno stipendije devojkama sa fakulteta za glumu ?!
    To se ranije radilo za masince, da idu u domace fabrike.
    Sve pogresno, gram mozga nemaju.
    Juce poplave na NBgd-u, takav im je urbanisticki plan i za NS, kanalizacija ne moze da primi sve te nove zgrade unutar starih blokova.
    Kako rekose juce profesorke: "Plivacemo u *ovnima" (da bi vlast uzela pare od investitora)
  • Mlada Vojvođanka

    06.07.2022 06:38
    A mi smo iz nekadašnje zemlje inženjera, tehnologa, lekara, ekonomista, pravnika…postali zemlja kelnera, kuvara, motača kablova, spremačica i teglećih radnika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna