Autor: Beta

Info
12.07.2022.
18:06 > 18:44
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić objavio je danas spisak igrača za predstojeće Evropsko prvenstvo, kao i za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
  • Dusan

    08.08.2022 18:35
    Licno smatram da Bogdan Bogdanovic (koga nazalost nema na spisku) jedino moze da preuzme ulogu lidera u ovoj reprezentaciji. Da ne govorim o njegovom sutu za dva i tri, vodenju lopte, sigurnosti koju ima i ono sto je najbitnije mentaalitetu pobednika. On je to veyivno tkivo! Svi ostali sa spiska su odlicni igraci i dobro je uvoditi one mlade na koje bi tim mogao da se osloni u buducnosti. No, NBA liga je za reprezenatativni sport katastrofa, posto su uglavnom igraci preumorni, znamo da in retko pustaju, pa stoga i ne mozemo ocekivati da ih gledamo u reprezentaciji. Princip je da sto vise NBA igraca to formiranje reprezentacije biti problematicnije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna