Autor: Hina

Info
13.07.2022.
10:31
Premijer Šri Lanke Ranil Vikremesinge proglasio je vanredno stanje u celoj Šri Lanki i na zapadu države uveden je policijski čas.
  • hm

    14.07.2022 08:01
    Vrlo su glupi komentari srbalja na ovu vest, Stanje u našoj zemlji (koje jeste odvratno zbog ove vlasti) ne može se porediti sa krajnjim siromaštvom u kom živi ceo srilankanski narod.
  • Miodrag

    13.07.2022 11:46
    Miodrag
    Sve cestitke za ovaj narod! Tako i treba! Ovo je 21 vek gde nema vodja kraljeva...politicari moraju biti samo uposlenici svog naroda i cim narod oseti da neide u dobrom pravcu oterati ih! Da nebi zabrazdili i doslo do tragedije! Nazalost u srbiji nista nije bolje i sve mi mirise i govori dace biti nesto slicno kao u sri lanki! Po meni zasluzeno i neznam stase jos ceka?!
  • V. V

    13.07.2022 11:41
    V. V
    Odlicno se secam 2000 i rusenje Tiranina,Milosevica! Opsti haos i inflacija,kao sada! Gradjani su polako,poceli da iskazuju,bes i mrznju a kasnije i neposlusnost u vidu,neplacanja nameta,protesta....bilo je i tada,kao i sada zaludjenika u rezim sve verujuci dace,biti bolje! Ali uzalud,bilo je sve gore i gore i gote,kao i sada! Narod kada se oslobodi Tiranina i njegovog rezima,zeljan je osvete i ta negativna energija po prirodi mora,dase iskali i izbaci iz svakog od nas! Normalno nikom neodgovara da zivi u Anarhiji i bezvlascu! Sve cese,smiriti i dovesti u red,samo da neponove gresku kao mi,Srbi? Tada je tragicno i katastrofalno!!! Podrska za Sri Lancane!!! Bravo!!!
  • E

    13.07.2022 10:58
    E
    E ovako biva kada dogori i nemoze se vise izdrzati!!! Vojska ce zaustaviti bes gradjana i ovo mora biti opomena za sve drzave koje su pod diktaturom kao i Srbija!!! Niko nemoze protv naroda!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna