Autor: Beta

Info
15.07.2022.
20:52
Više javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je novi poziv inspektoru Slobodanu Milenkoviću za razgovor u svojstvu građanina za utorak, 19. jul.
  • Alan Ford

    16.07.2022 08:21
    Ovo je policajac koji je otkrio njivu marihuane u Jovanjici, sad ga Vucic progoni. Izgleda je tacno sto se pisalo da su Vucici umesani u Jovanjicu
  • Za Zeljava

    16.07.2022 06:23
    To je nedopustivo
    ...da je policajac koji je osvetlao obraz policije hapsenjem osumnjicenih za proizvodnju marihuane na Jovanjici optuzen sada da "radi drogu" - "po naredjenju SNS sektasa"!
    Sta znaci to sto se sve vise cuje SNS sekta? Sta znaci sto demonstranti pred Narodnom skupstinom uzvikuju "Satanisti"?
    Ko "radi sekte" u policiji?

  • Željava

    15.07.2022 21:22
    Čist primer kako se država i pravosudni organi odnose prema časnom policajcu. Policajcu koji nije radio po naredjenju sns sektaša. Otkrio kriminalnu grupu koju čine članovi bezbednosnih službi pod kontrolom sns-a. I zato mu je život u opasnosti. Takvi policajci su u Americi herorji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna