Autor: Tanjug

Info
30.07.2022.
20:03
Stanovnici ukrajinskog regiona Harkov počeće da dobijaju ruske pasoše u avgustu, izjavio je ruski zvaničnik.
  • Nikola

    31.07.2022 01:08
    Pasoš za putovanje...
    Pasoš Rusije niko ne želi. Bez vize i detaljnih provera (da nisu špijuni, kriminalci ili ratni zločinci) moći će da putuju u Kinu, Severnu Koreju, Srbiju, Iran, i par sličnih država. Sa Ukrajinskim pasošem, mogu da putuju bez viza. Čija vlast će opstati, i na kojim terijtorijama, još je rano predviđati. Biće jasnije posle 4-5 godina rata, sankcija Rusiji i "demonizovanja" Rusa kao divljaka i zločinaca. Za par godina, kada Ruse u inostranstvu stanovništvo počne da tretira kao ratne zločince, i kada deca, kroz obrazovni sistem, nauče da su Rusi agresori, divljaci i zločinci, počeće i Rusi da traže druga državljanstva.
  • bananarama

    30.07.2022 23:32
    Šta će im to đubre od pasoša i državljanstva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna