Autor: Tanjug

Info
14.08.2022.
15:52
Evropska spoljnopolitička služba upozorila je da porast zapaljive retorike između zvaničnika Beograda i Prištine, a posebno izjave o ratu i sukobima na Zapadnom Balkanu, izazivaju veliku zabrinutost.
  • xqt

    15.08.2022 10:30
    Mlaćenje i levo i desno
    Mnogo su zabrinuti pa zbog toga pružaju podršku i vođi i Kurtiju, kako kad, i kako za šta, i očekuju da neko vrati pastu u tubu.
  • Detelinarac

    15.08.2022 08:58
    @Лиманац
    Sto neodes malo na Kosovo? Nego smrdis ovde uzimajuci,nas novac!!!
  • Prolaznik

    15.08.2022 07:34
    SPS komunci i radikali su vojno izgubili Kosovo, sada se isti ti, samo u drugom odnosu snaga, pojačani gomilom beskičmenjaka iz redova "omraženih žutih", bure da sačuvaju ono što su de facto izgubili. Onaj koga SAD i EU podržavaju u Srbiji svestan je da je to šuplja priča, ali bez konstantne tenzije na relacijama, Beograd-Zagreb, Beograd-Priština, Beograd-Sarajevo, pa i Beograd-Podgorica, narod bi možda pomislio da zaslužuje i neku pristojniju vlast.
  • С.Стојановић

    15.08.2022 06:46
    @Dragan
    Лично сам био на Косову десет дана и могу одговорно потврдити ваш коментар! Нико нема намеру нити ко помишља на неке сукобе са Србијом!!! Чим пређеш Мердаре одмах неке тензије које нису основане!!! Човек треба заиста лично отићи и уверити се даје све ово вештачки а можда у договору...?! Зато мењам канал на ТВ чим почну да причају о Косову итд!!! Него дали неко паметнији може дами објасни зашто је у Србији највећа инфлација у региону и шире са најмањим примањима?! Хвала!
  • Dragan

    14.08.2022 22:04
    Dragan
    Evo u Petak sam stigao sa mora u Albaniji i ostao sam u povratku 4 dana u Prizrenu i 2 dana u Pristini. Niko nista nespominje od Albanaca o nekoj tenziji ili sta vec ovaj AV lupeta! Zivi se naj normalnije i radi imaju manju skupocu nego mi u Srbiji a meso im je znatno jeftinije! Jedino ulje iz Srbije kao i vecina prozvoda su izuzetno skupi 3,20 1l naseg ulja a brasno su prestali skoro da uvoze jer 1kg je 1,50 iz Srbije! Skoro sve se uvozi iz Turske i Albanije! Sa ljudima kojim sam razgovarao svi kazu da AV mnogo laze i otima nas novac! Niko od Kosovara ni nepomislja na neke sukobe niti bilo ko o tome razgovara! U K. Mitrovici sa ostao 6 sati i mogu vam napisati daje taj deo skoro ceo renoviran i jos se gradi mnogo se novca obrce i niko nista neplaca a cene su mbogo jeftinije nego u Srbiji! Oseti se strah gradjana ne od Albanaca vec od SNS i njihovoh pretnji jer zaista deluju kao mafijaska organizacija sto mije i potvrdjeno od nekoliko gradjana uz tih razgovor!!! Te registracije svi Srbi imaju samo iz K. Mitivice i dva tri manjih mesta nesmeju da uvedu zbog pretnji i naredjenja SNS! Sve u svemu licno sam se uverio da sve ove vestacke tenzije dolaze od AV jer jedino on ima jos koristi od ovoga kod sada manjeg broja gradjana u Srbiji!!! Zaista ja AV nista bukvalno neverujem i treba skloniti pod hitno sa politicke scene u Srbiji jer covek nezna da vodi drzavu niti ima bilo kakvu politiku sem obicne lazi i ogromnih donacija od EU SAD!!! Otidjite ako zelite i uverite se!
  • A

    14.08.2022 19:27
    A
    A kako obicnom narodu skrenuti paznju od realnog zivota u Srbije...jedino konstantnim zastrasivanjima!!! Taman dase odrze na vlasti dok jos ovo malo nepokradu!!!
  • Nema brigeša

    14.08.2022 17:19
    Zato su našminkani radikali i došli na vlast, da radikalan deo naroda prevedu “žednog preko vode” ili sve ono što “žuti” nisu smeli ni da pomisle, ovi našminkani su ispotpisivali i pitali, ima li još!
    :)
  • Paraziti

    14.08.2022 17:18
    Limanac, posto si vrlo recit i razumes politiku svoje stranke,
    hajde objasni otkud to onda Srpska Lista u njihovoj vladi?
    Kako se vi to borite protiv uspostavljanja druge drzave ako ste u
    sastavu njihovih politickih organizacija i institucija?
    Kako kada vam kljucni ljudi sede sa njihovim "tajkunima" na tajnim
    sastancima na jahtama?
    Kako kada ste pravili spotove na Pinku protiv coveka koji se nije slagao
    sa vasom politikom oko Kosova , i sada je mrtav?
    Ishod svega sto tvoja stranka radi je smrt, beda i raseljavanje.
    Vi ste najezda profiterskih parazita koju treba zgaziti i uvesti u istoriju kao
    najgoru politicku partiju , da svi pamte.
    Ne pravi se glup.
    Molim te procitaj dokument koji je Vucic potpisao 2021 u Beloj kuci.

  • marko

    14.08.2022 16:36
    A ja sam zabrinut sto je eu zabrinuta ,kad god se eu zabrine za nesto tamo nastane glad i siromastvo i ekoloska katastrofa
  • Bojan

    14.08.2022 16:16
    ...
    Jedni šalju vojsku - drugi imaju retoriku. A za EU je to sve isto.
  • Лиманац

    14.08.2022 16:07
    Поново Европска унија осуђује обе стране, уместо да своје апеле упути на адресу са које долазе провокације и запаљива реторика — привремене институције у Приштини.

    Заборавља Европска унија да ово нису преговори између две државе, већ између власти у Београду и привремених власти у јужној покрајини, које су једнострано успоставили косметски Албанци.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna