Autor: Beta

Info
11.09.2022.
07:11
Švajcarska planira da izgradi skladište nuklearnog otpada na granici s Nemačkom, saopštili su švajcarski zvaničnici.
  • coy

    11.09.2022 14:08
    Da, to isto radi Hrvatska sa BIH na mestu Trgovska gora,problem je sto to rade na mestu gde je nacionalni park i na podrucju koje je veoma seizmicki aktivno.
  • Banderaš

    11.09.2022 08:24
    Weiach
    Na teritoriji sela Weiach se već decenijama vadi šljunak iz zemlje,gde je napravljena ogromna rupa u zemlji neverovatnih razmera i to je mesto idealno za namere da se lageruje odpad. U jednoj rupi su napravljene betonske prostorije na dnu i sve je godinama zatrpavano specijalnim materijalima(glina)te se stvorila vodonepropusna barijera iznad betonskih prostorija i reke Rajne koja teče nekih 100 iznad betonskih prostorija tako da ne postoji opasnost od kontakta.
    Iskopavanje peska se radi decenijama,pesak i šljunak odličnog kvaliteta se odvozi kamionima i vozovima Weiacher Bahn šinama napravljenim pored tog rudnika. Novi rudnici se nalaze u Statdelu,Glattfeldenu tako da iskopavanje peska ide dalje,a odlaganje nekorisnih materijala(glina)se može mudro iskoristiti i višestruko mudri način razmišljanja Švajcarskog rukovodstva može poslužiti kao uzor kako mala zemlja od ničega stvara milionske zarade,zdravu životnu sredinu i stvara radna mesta za svoje građane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna