Autor: Hina, Beta

Info
24.09.2022.
17:34
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da je priča predsednika Srbije Aleksandra Vučića o tome da Hrvatska ne mari za srpsku decu "postala nepodnošljivo gadljiva".
  • Q

    25.09.2022 10:23
    Q
    Najbolji su mi ovi sto lupetaju o Dusanovom Carstvu! A covek veze nije imao sa sadasnjom Srbijom trazite Prizren,Skoplje,Severnu Grcku....a nas manite! Sve sto smo dobili u od kraja 19 veka dobili smo od Turske,Austrougarske! Amerika nas je sa Francuzima pogurala na Jugoslaviju posle prvog rata dabi imali "stabilan" balkan i topovsko meso za neki rat uz novcanu pomoc koju je uzimala,lazna Monarhija Karadjordjevica i bliski njima! I....kako smo oteli tako smo izgubili...a ima jos malo da se izgubi,vrlo brzo!!!
  • 9

    25.09.2022 09:57
    @Emil
    Koliko ti je leta derane ?
    Nažalost i ja sam učesnik istog rata i svedok istih
    dela koje opisuje Bane i svaka mu čast jer ima
    snage priznati istinu. U Kninu je krenulo sa balvanima
    u Vukovaru sa Šešeljugom i Krkanovom paravojskom .
    Tad se nisu spominjala NJIHOVA deca na njihovom
    kućnom pragu? A ti derane
    pitaj malo svoje starije osim ako se nisu izvukli od
    mobilizacije kod nas ili možda jesu pa ti sada
    prepričavaju šta su čitali po slobinim novinama,
    šta je zaista bilo.
    Na žalost Bugojanca ima nas koji smo učestvovali i
    sedeli u blatnjavim rovovima
    za razliku od njega i njegovih dugokosih ministara
    koji su sedeli u udobnim kožnim sedištima
    automobila zatamnjenih stakala i huškali na rat.
  • Petar. D

    25.09.2022 08:31
    ,@Борко
    Bravo i svaka cast na komentaru! Hteli smo sve i tako sve i izgubili a sada i ekonomski gubimo! Hvala!
  • Stevan

    25.09.2022 07:14
    Lepo prebacivanje lopte sa obe strane, lepo su uvežbali.
    Mene više nerviraju zločini nad Srbima koji se čine sada, verovatno ni Hrvatima nije zlatno doba sa njihovim političarima. Da se razumemo, neću da zaboravljam, ali mi je sutra mnogo važnije od juče.
  • Zacuce

    25.09.2022 06:43
    se ovde
    ...decu vam necemo oprostiti!
    Bice upuceno najpoganijim vlastima koje su ikada postojale na ovom nesrecnom prostoru! Nece biti potreban niko sa strane da nam to govori! Progledace Srbija! Isplivace svi dokazi: od prodatih beba, ubijene dece u Pandi, na Topcideru, namerno isturene dece bombama na RTS i u nasim nezasticenim domovima, od prepustenih stradalnika u Oluji i te njihove dece od ove iste vlasti zaustavljene na auto putu gladne i zedne... do najjezivijih progona dece - politickih neistomisljenika! Neka isplivaju svi dokazi i otkrije se sta u stvari znaci "Za nasu decu"!
    Znaci, ne gadjenje - nego zgrazavanje nad opakoscu!
  • andrija

    25.09.2022 06:24
    sto drama
    Sta vam nije jasno sto drama u necije politicke interesne seme bilo ovde u Srbiji bilo u Hrvatskoj za skretanje paznje ili izbore politicarima. Sve ima svoj pocetak ko je huskao protiv ko je hteo put na zapad i u EU i NATO. Ko je uspeo i usao u EU i NATO a ko jos luta ko Srpska vojska po Krfu cekajuci da ih neko primi na brod. Ko je dogovorio proterivanje i tzv nepostojeci rat sa Hrvarskom i dali smo pripojili neki deo Srbiji u svom tom silnom osvajanju.
  • ZX

    25.09.2022 06:24
    Bljuvotine
    Upotrebljavaju mrtvu decu da bi zamajavali javnost. Odvratno s obe strane.
  • Emil

    24.09.2022 23:34
    @Bane
    Ti si sokole jako ogranicen lik, say no more...
  • Pa-Pa-Paranoja

    24.09.2022 22:31
    Nema trenutak predaha!
    Čim se završi prethodna glupost i ludorija odmah se kreće sa sledećim idiotlukom za zabavu miliona.
    Nema predaha, samo da se ne misli o pravim problemima.

    Posle Milanovića odmah sledi Voolin a od skoro i Burnabich.

    Sve je to ista ekipa.
  • Бане

    24.09.2022 21:11
    Бане
    У праву је! Срби су хтели све да задрже и као већински народ да владају над туђим државама! Југославију су измислили много паметнији људи из сенке а човек који је преварио рођеног деду је само то реализовао јавно и прошао како је и заслужио! После је служила Комунистима за наметнуто братство и јединство како би што дуже владали! Е дошло време да се разилазимо и чувамо свако своју земљу и кућу! Срби су умислили ношени заносом о Српству и владању и започели грађански рат и све изгубили заслужено! Као Србин и учесник тог рата сада ме је срамота! Ми имамо најмање права да било шта тражимо и критикује о неког у региону! И Косово смо ратом отели и тако га заувек изгубили! Ај нека ме неко демантује са аргументима!!! Еј бре постали смо Руска губернија и стечиште разних плаћеника и шпијуна и зато све више нестаје и док се за 20 година неистребимо заувек!!!
  • Лиманац

    24.09.2022 20:43
    Да о злочинима над Србима неће, којим случајем, држати слово они који су их починили?
  • Nik

    24.09.2022 20:21
    Šta hoće da kaže time da i Hrvati imaju decu? To uopšte nije tema, stalno izbegavaju da kažu da li je zločin počinjen i da li treba izvršilac da bude kažnjen. A oni stalno o nadležnosti, kao da nije prošlo 27 godina od događaja, a nikakav postupak nisu pokrenuli niti su dostavili podatke koje im je tražila BiH, jer je na njenoj teritoriji počinjen zločin.
  • Miki

    24.09.2022 19:29
    Zoki srbine ti lepo o Srbiji kao Severina,pa bravo srbendo...bravoooo...
  • Vi hrvatski

    24.09.2022 19:00
    Političari
    Nemate moral ni auru, pa, jedno već stotinak godina, ako ne i više. Mada, državu su vam stvorili u prošlom veku, tako da ne znam odakle vama kredita da nekom popujete.
  • Idi begaj

    24.09.2022 18:52
    Da, trebali smo da ostavimo srbe u hr da im presuđujete kao i tokom rate pre poslednjeg.
    Oni pričaju o moralu u vezi ratova.....strašno.
  • Dragan

    24.09.2022 18:38
    Tyu
    Srbija je počela rasturati državu posle osme sednice,mitinga istine,Šolevića,onog Martinovića što je sebi u anus nabio flašu (nalaz VMA) i optužio albance,Srbija je srušila legitimna rukovodstva Crne Gore, Vojvodine, KiM.Pokušala ali nije uspela da u Sloveniji, kasnije u Zagrebu.Sve ratove izgubila i što reče general Makartur nemcima"vi ste izgubili rat,i niste u poziciji da nešto tražite.A o pilotima to su po mome teroristi,avioni pokradeni od JNA,poloti su bili zatvorenici iz vreme SFRJ koji su bili zbog pljačke,ubistava u zatvoru.Dkvoljno da kažeš da si hrvat i budeš pušten iz tuđmanovih zatvora.Ah da od sticanja ne ovisnosri izgubili milion građana to je tuđman hteo.
  • Terazijski Crnogorac

    24.09.2022 18:30
    Naravno da nece afirmativno govoriti u vezi pokretanja sudskih procesa u vezi ratnih zlocina i stradanja Srba u Oluji. Izgubio bi na prvim narednim izborima u Hrvatskoj.
  • BoeserWolf

    24.09.2022 18:20
    kakva ce biti steta ako se Zoki i Aca na kraju vica ne smuvaju
  • Vlada

    24.09.2022 18:18
    EU do proleca nece ni postojati. O cemu ti pricas covece? Mi smo obicna kolonija i dokle god ovaj nesrecnik bude slepo slusao Amere, bice nam za vratom. Kad njega i tebe puste niz vodu, dovesce opet nekog svog. Kuče laje, vetar nosi. Da se ne prica o tome, pricalo bi se o inflaciji i energentima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna