Autor: Beta

Info
25.09.2022.
07:42
Italijanski modni kreatori i influenseri na društvenim mrežama koriste Nedelju mode u Milanu da mobilišu italijansko javno mnjenje protiv ekstremne desnice uoči parlamentarnih izbora.
  • shw

    25.09.2022 11:20
    Niko nije diskriminisan i na zapadu vrlo cesto mozete sresti konzervativne autovane gejeve. O diskriminaciji stranaca vezano za Italiju nikad nisam cuo nista lose,bar kad je u pitanju srpska zajednica koja u Trstu npr. zivi jos od 17 veka. Pravo na abortus je vec diskutabilno i problem sa desnicom i levicom je sto ne postoji nikakva ravnoteza po tom pitanju,jedni su za abortus do te mere da ga reklamiraju a drugi ga zabranuju potpuno.
    Mora da postoji ravnoteza u svetu i u drzavama gde se potezu ovakva pitanja a pogotovo u svim medijima i drus.medijima koji su u velikoj meri zagovornici ekstremno liberalne agende.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna