Autor: FoNet

Info
04.10.2022.
21:08
Savetnik srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milan Tegeltija izjavio je da opozicija treba da zna da se u Republici Srpskoj neće dozvoliti nikakvi Majdani.
  • Kk

    05.10.2022 07:12
    Kk
    A zasto da NE? Volja naroda je SVETINJA! Nazalost kod Srba uvek na kraju mora sve na silu i sa zrtvama! Koliko sam informosan narod ga nezeli vise isto kao AV! Isti sistem ucena i vladanja jos gori sprovodi se pod Dodikom! Ovo je 21 vek gde normalan covek nema vodje i idole vec gleda boljitak zivota u svakom smislu! A pod ovim prevarantima toga nema niti ce biti! Zato ce sve eksplodirati po ulicama jer ovo sta se radi i kako se zivi...nema nigde u civilizovanom svetu! I da pod hitno ograniciti zakonom i ustavom svakog politicara na osam godina vlasti i zbogom! Za ostalo narod uvek nadje resenje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna