Autor: N1

Info
05.10.2022.
19:27 > 20:46
Programski direktor Demostata Zoran Panović izjavio je za N1 da misli da je ministar Aleksandar Vulin "Vučićeva hladno servirana osveta petooktobarcima".
  • pajo patak

    06.10.2022 14:43
    vrelo
    servirana osveta zdravom razumu.
  • pedja

    06.10.2022 12:50
    @antibot
    neka polemise sa svojom tetkom iz kanade. vise ce koristi imati.
    ako vam se tetke znaju igrajte malo hokej u rusiji sa putinom.
    dok vas ne najuri u sibir ili na front. a mogli biste i malo da premlacujete ljude niste skoro, ili da gazite tudje babe na pesackom prelazu, ili da dronirate groblja ili sta vec. crveno-crno obojeni placenici rodoljubi kvazipatriote drzavne raspikuce para izvoznici ponavljaci dobacivaci ali i dijalekticari, sa kupljenim doktorskim diplomama iz vrtica u pecincima.
  • Aleksej

    06.10.2022 08:03
    Zvalonja i sinovi
    Ceo njegov zivot je osveta svima koji su ga kinjili dok je bio iskompleksirani klinac, neuspeli navijac i umisljeni huligan (a u stvari je sisica).

    Nezgodno je sto tako bolesnog coveka neko postavi na celo drzave i da mu potpuni moc.
  • A3

    06.10.2022 07:59
    Redak lik
    Julin je dokazano žešći cirkuzant od gazde, a i dosledniji je u trpanju na gomilu. Decenijama drži isti pravac, ne vrluda.

  • Apsolutno tacna

    06.10.2022 07:56
    konstatacija
    Nazalost, gospodin Panovic je ovim recima mislio samo na formu, na prikaz, na karikaturalno prikazivanje poraza 5. oktobra afirmacijom ovog opskurnog i ismejanog lika.
    On nije mislio na sustinu, na jos navodno nedokazano, na ono bez takozvanih potkrepljivih dokaza, na stvarnu osvetu delima, a ne pukim prikazivanjem, nije mislio na pakao kroz koje su prosli nevini i najhrabriji gradjani, nije mislio na naoruzanje visoke tehnologije koje poseduje Sojguov prijatelj, drug i brat upotrebljeno masovno i masivno, uz znanje mnogih svedoka od kojih se ceka da progovore!
  • antibot

    06.10.2022 07:03
    peđa
    voleo bih da uživo polemišeš sa Vulinom , da onda tako rezantno iznosiš sopstvene somnabulne ekspresije !
  • pedja

    05.10.2022 21:28
    samo gluplje svi te podrzavamo
    vulin je srpska verzija mr. beana, prosecne inteligencije jednog trola desertera, buduci lazni protivkandidat vucicu na izborima cije je namestanje krenulo, jer nije valjda ni gazda glup da ne pusti vodu da odnese tog iscedjenog samozivca i zadrzi ga u novokomonovanoj allstar partiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna