Autor: N1

Info
07.10.2022.
13:32 > 13:32
Hrvatska nema glavnu moć u odlučivanju da Srbija ne bude izuzeta od sankcija za rusku naftu, izjavio je urednik portala Nova.rs Ratko Femić.
  • Nikola

    08.10.2022 08:36
    Prave od muve slona! Srbiji niko ne brani da kupi rusku naftu posto nije pristupila sankcijama EU. Ali, i kada kupi ne moze da je transportuje do svojih rafinerija zbog SANKCIJA EU, a ne zbog odluke Hrvatske koja, kao clanica EU, postuje odluku o sankcijama. Nego, zaigrao novcanik ovima na vlasti! Iako sami kazu da su rusku naftu kupovali po toliko i toliko % jeftinije (mada je svaki put % u njihovim izjavama drugaciji) jos uvek je gorivo na pumpama u Srbiji bilo najskuplje u regionu. Gde odose ti %?
  • zztop

    08.10.2022 01:30
    zlatko.veh@gmail.com
    Ja bih samo pitao vrle komentatore šta bi srbija uradila hrvatskoj da su stvari obrnute i da može... ja znam odgovor a znam i šta vi mislite...
  • Testirati zapad

    07.10.2022 15:25
    Srbija treba da testira zapad dok traje rat u Ukrajini. Ako zapad napravi samo 1 ostar korak prema Srbiji zbog rata u kojem Srbija ne ucestvuje, treba ih otkaciti jednom za svagda . Jer to bi bio dokaz da bi nas svakako upropastili pre ili kasnije . Amerika nikako da shvati da Srbiji mora da vrati Kosovo ako zeli bilo kakvo partnerstvo. Bilo kakav Americki pokusaj sile pasce na testu. I u Srbiji ce preko noci niknu Ruske vojne baze, Kineske luke na Dunavu, i onda ce Srbija sama resiti pitanje Kosova, a test na kojem tada zapad padne pao je zauvek .
  • Predlog

    07.10.2022 14:49
    Hajde da Srbija objavi predlog da Hrvatska bude bombardovana od strane recimo Rusije. Da li će naše prepoštene komšije da na to samo kažu "Srbija nema glavnu moć u odlučivanju" i ignorišu takav predlog bez ijedne loše reči o Srbiji ili će, ne daj Bože, da izjave da je to neprijateljski čin?
  • agatoni,aga,akademik

    07.10.2022 13:46
    ajoj
    pa ko je sad ovaj "strucnjak" hehe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna