Autor: Beta

Info
11.10.2022.
19:15 > 19:33
NATO će sledeće nedelje održati planiranu godišnju vojnu vežbu s nuklearnim oružjem uprkos rastućim tenzijama zbog rata u Ukrajini.
  • w/e

    16.10.2022 16:00
    clickbait
    "Održaće uprkos insistiranju predsednika Vladimira Putina da će upotrebiti sva raspoloživa sredstava za odbranu ruske teritorije, izjavio je danas generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg."

    Hoce odrzati vezbe ili napad na Rusiju? Posto ne postoji izjava u kojoj se preti upotrebom nuklearnog oruzja u slucaju odrzavanja redovnih vojnih vezbi.
  • Dusko

    13.10.2022 07:32
    Ramamti Ezer na čemu si?
    Stvarno bih voleo da znam na čemu si?
  • Ramamti Ezer

    11.10.2022 20:02
    Igrale se delije oko Rusije
    Niko od tih usijanih političkih i vojnih glava, ni ne sanja da su deo mnogo mračnijeg i jezivijeg scenarija, koji ceo svet gura u situaciju iz koje nema povratka. O čemu se radi? Biblijska knjiga Otkrivenje (16:14,16), tamo se kaže da demoni šalju nadahnute objave ka političkim vladarima celog sveta i spremaju ih ne za opšti sukob, treći svetski rat, nuklearni holokaust i druge nebuloze, već za rat protiv samog Boga - Armagedon. Ta svetska situacija je danas kristalno jasna i samo lud ne vidi da se sve vojske sveta užurbano spremaju za nešto. Nikome nije jasno šta je to, ali svi su u strahu od onog drugog koji će možda prvi početi. A to je upravo ono što Satana i demoni žarko žele. Da u potpunom haosu, znajući da im je ostalo još vrlo malo vremena do izvršenja kazne koju im je namenio Bog, sa sobom povedu u propast što veći broj ljudi. Nacionalizam je definitivno glavna zamka na koju Satana danas hvata emocije ljudi koji svojim stavom najčešće gotovo nesvesno pokazuju da žele da dobiju svoje mesto u svetskoj klaonici. Uteha je da će u Armagedonu biti uništene sve ljudske vladavine i vojni kapaciteti celog sveta i nikad posle toga čovek više neće vladati nad drugim ljudima (Danilo 2:44).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna