Autor: Tanjug

Info
19.10.2022.
17:42
Predsednik upravnog odbora Klaster Nekretnine Nenad Đorđević rekao je za Tanjug da je cena izdavanja nekretnina u Beogradu porasla od početka rata u Ukrajini i do 50 odsto.
  • Cene previsoke

    26.10.2022 20:36
    Ipak se izdaje
    U NS je za razliku od pre nekoliko godina i cena kvadrata i cena izdavanja je u porastu. Tu smanjenja nema, jednom kad poskupi nema pojeftinjenja. A stanovi se traže, prijatelj jedva našao stan za sina koji studira u NS i dobro platio( predobro). A i kupuju se....sad ih nema jer je stala gradnja pa se i kvadrati plaćaju po visokoj ceni ko ima ili dođe do para a nema u šta drugo da uloži, jer ko zna dokle će dogurati....a čuvati novac kod sebe , možda da ali možda pre i ne.
  • GRADA

    20.10.2022 00:15
    Ako krene rat bice oduzimanje
    Kad je situacija neizvesna zbog rata sve je moguce. Tako je pred Drugi svetski rat krenula kupovina i investiranje u stanova. Oni sto su kupovali bili su mnogo sigurni. Znamo sta se desilo posle toga. Restitucija je jos u toku.
  • F

    19.10.2022 18:43
    F
    Cene nekretna i zakupa prate inflacija i potraznja! U NS se doseljava dosta ljudi onaj ko ima para trazi luksuznije i time skuplje sa manje para trazi starije i jeftinije ali sa ovom skupocom svi su svesni da nema nista vise jeftino! U svakom slucaju ako cene netedatu ostace na ovome jer sve je skupo i nema nikakve logike i matematike prodavati i izdavati za cene od pre dve godine! Jednostavno zivot je posta preskup i besmisleno je bilo sta komentarisati na ovu temu vise!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna