Autor: FoNet

Info
21.10.2022.
07:02
Tužilaštvo Srbije odbija da dostavi dokumentaciju u predmetu protiv Milorada Dodika vezanom za kupovinu vile na Dedinju u Beogradu.
  • Srpkinja

    21.10.2022 12:00
    /
    Potpuno ste upravu, nisam se izjasnila nacionalnost i veroispovest zato što u mom narodu ima ovakvih bezdušnika koji dobijaju kojekakvo ordenje. Pa kako drugi da nas poštuju. Dodik je kriminalac i to sve radi sa ovim našima zato i ignorišu zamolnicu BiH.
  • ex chapman

    21.10.2022 09:47
    zuta bagra
    Dodik je kriminalno kupio vilu na dedinju 2007!?!
    Vucic ce biti na vlasti dokle god mu se prohte ili dok ga nalogodavci iz senke ne sklone. u Srbiji vise politicara kome posten covek sme da poveri svoj glas. sta opozicija moze da ponudi? "glasajte za nas, mi slo sbicna lopovska i nesposobna neorganizovana ruluja, ali bar nismo fasisti! jeste, kad smo preuzeli vlast nismo imali pojma sta radimo, dozvolili smo Milosevicevim krimosima da se presaltaju u "tajkune", sluzba je nastavila da kontrolise poluge moci. kad smo shvatili sta smo uradili, odlucili smo da se i sami "ogrebemo" dok mozemo, a posle sta Bog da! kohabitirali smo, saradjivali i uprljali se do balcaka. a kad su nas mic po mic izgurali radikali, mnogi od nas su preleteli na "pravu stranu" i sad pljuju sami po sebi po principu "bivsa vlast fuj, ova vlastu super" - a mi u svakoj vlasti!"
    ljudi, ako vas jos ima u Srbiji, glasajte nogama - ko zadnji izadje nek ugasi svetlo. gnjidama je ionako lepse u mraku!
  • /

    21.10.2022 08:49
    /
    srbi su pokazali svoje lice kada su mitingovali protiv oca ciji je sin izgoreo.
    eno sada mitinguju da podrzavaju dodika.
    smrdi
  • Ako bismo morali

    21.10.2022 07:25
    da objasnimo zasto to
    ...Tuzilastvo odbija da da odgovor na zamolnicu susednoj zemlji vezanu za imovinu Milorada Dodika u Beogradu, sta bismo mogli reci? Svi mi znamo odgovor! I? Imamo skrstene ruke.
    Mozda nije problem sto imamo skrstene ruke pred drzavom koja je ogrezla u kriminal i pljacku. Uvek mozemo reci - "oteto prokleto"! Problem je kada imamo skrstene ruke pred zlocinackom drzavom koja terorise i ubija svoje gradjane! I tada mozemo reci - ima Boga! Ali, ako to kazemo, to znaci da ima Boga ali - nema ljudi! Nigde coveka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna