Autor: N1

Info
31.10.2022.
10:45
Ivan R. Ivanović, aktivista za zaštitu prava životinja, započeo je u nedelju štrajk glađu u Pionirskom parku u Beogradu, ispred zgrade predsedništva.
  • @Ivan R Ivanovic

    02.11.2022 08:33
    Hajde ti sebe steriliši, pa ćeš možda biti malo manje dokon i otići da radiš i doprinosiš, a ne da prdiš i palamudiš okolo naokolo.
  • Branka

    01.11.2022 00:25
    Ulice bez napustenih pasa
    Meni nije jasno ko su ljudi koji uvek imaju pitanja a zasto se neko ne brine o nekom drugom. Gospodo iz naslova se vidi o kom konkretno problem u drustvu se radi a samo dokon pop i jarice krsti.

    Zar nemamo svi isti cilj, da na ulicama ne bude napustenih pasa???

    Mi koji ih volimo bicemo srecni jer ih niko nece povredjivati, maltretirati i zlostavljati i nece morati da mole za koricu hleba ili jedan obican dodir, naklonost ili mozda mrvu ljubavi a vi koji ih nevolite ili ste ravnodusni necete morati da se susrecete sa njima.

    Sve ovo je lepo definisano Zakonom o Dobrobiti zivotinja, koji kad bi se primenjivao svi bi bili srecni.

    BRAVO IVANE, BRAVO LJUDI
  • Bla

    31.10.2022 15:50
    Napuštene životinje
    Pitam se kada će ovi "psi imaju veća prava" da shvate da upravo ovim akcijama aktivisti i žele da sve napuštene životinje budu u azilima ne na ulicama pa nikog neće ujedati i niko se neće plašiti?! Takođe da vlasnici krenu da snose odgovornost ne da ih seju po atarima i ulicama jer im više nisu interesantni. Ovo je za dobrobit svih, aman!
  • Ivan R Ivanovic

    31.10.2022 15:10
    Odgovor
    Observer , godinama smo se obracali svim odsecima pa i navedenom , protestvovali ispred uprave .. podnosili prijave Upravi, svima, i načelnicima i vd direktorki, Ministru poljoprivrede, Državnom sekretaru, svi su oni sazivali sastanke i ništa nisu preduzimali, želeli smo svi da zajedničkim snagama rešimo problem, zahteve su potpisala preko 70 udruženja, ali njihov rad je jedino "hajde da sastančimo", zato smo se odlučili i na korak Predsednika.
    A ostali kada shvate da primenom zakona koji nalaze cipovanje svih vlasnickih pasa i sterilizaciju radi sprecavanja nezeljenog potomstva , nece biti napustenih pasa na ulicama ..tek onda mogu da dam ikakav odgovor ako ikada shvate uopšte .. Hvala
  • Marinja

    31.10.2022 14:14
    Svi brinu o zaštiti lutalica, a ko brine o izujedanim, istraumiranim i unakaženim ljudima ?!?
  • Strašno

    31.10.2022 12:28
    Bože u kakvo društvo smo se pretvorili. Šta nam uradi Sns.
  • Danijela

    31.10.2022 11:51
    Svaka cast ovom coveku, i sama pomazem napustenim zivotinjama koliko mogu kao pojedinac, a divim se ljudima koji ne samo da pomazu u hranjenju, lecenju i smestaju nego imaju snage, volje i izdvoje vremena da pokusaju nesto i sistemski da promene. Svaka cast jos jednom!
  • Обсервер

    31.10.2022 11:46
    Преки пут
    Псе обожавам, јер ме и професија везује за животиње. Овде ми се чини, да су се активисти навадили, па би преким путем, бар у посланичке клупе ! Имате господо при Министарству пољопривреде, одсек, који се бави добробити свих животиња. Нека вам први корак буде контакт са овом институцијом, па ако од тога нема ништа, онда крените у штрајк.
  • govori tiho i vodi

    31.10.2022 11:17
    psa sa sobom on ce da laje
    copori pasa su se pojavili ne slucajno vec ih ostavljaju oni koji zidaju zgrade ali i vlasnici pekara da jure prosjake. nisu cak ni na lancu niti vakcinisani. napadaju prolaznike. bar je tako u mom kraju. nadamo se da ce neko to regulisati.
    ista prica je bila i u prigradskim skladistima stovaristima pre nekih 10 15 god.biciklisti to znaju.
    sad meni nije problem sa psima u mom kvartu. ali vec kad idem par ulica dalje ili kad padne mrak u 5 sati uopste nije prijatno.
    bar gradske vlasti trebaju ozbiljno da se posvete tom komunalnom problemu.
    a i ne moraju mozda dodje besnilo.


  • Boris

    31.10.2022 10:52
    Neka legne na stiropor bolje nego da gladuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna